Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Atac liberal la preşedintele Crin Antonescu

• viceprimarul PNL, Cătălin Avan din comuna natală a ex-ministrului Daniel Chiţoiu, sare la gâtul liderului său, cu tupeu şi fără justificare

În sfârşit, Crin Antonescu a luat taurul de coarne şi i-a remaniat pe miniştrii toxici care aduceau numai deservicii atât PNL-ului, cât şi ideii de liberalism. Daniel Chiţoiu, Mariana Câmpeanu, … sunt deja istorie, ei intrând în dizgraţia lui Crin Antonescu, care a înţeles jocul duplicitar făcut în ultimul timp de Victor Ponta şi a decis să ia măsuri ferme.

Numai că demisionarii sau demişii, depinde din ce unghi se priveşte problema, nu renunţă la luptă şi încearcă să întoarcă PNL-ul împotriva lui Crin Antonescu.

Iată ce a postat, pe o reţea de socializare, acum mai bine de o oră unul dintre membrii liberali, viceprimarul localităţii natale a lui Chiţoiu, Păuşeşti-Otăsău: „Daniel Chiţoiu, ministrul Economiei, în anul 2012, care a reziliat, prin intrarea in insolvenţă a Hidroelectrica, toate contractele cu ,,băieţii deştepţi” din energie, a fost sacrificat azi de Crin, deoarece a fost de acord cu ideea de amânare a ratelor la credite timp de doi ani pentru 500.000 de români care nu pot plăti aceste rate, din diverse motive… Crin a făcut o mare greşeală că s-a poziţionat alături de Helvig, Stroe, şi mai ales Mănescu şi a plecat urechea la intoxicările SRI, cu privire la nominalizarea lui Daniel ca viitor premier de către Ponta, care va candida la preşedinţia ţării… După părerea mea, începând de mâine putem vorbi deja de fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu… că oricum dacă va candida la prezidenţiale, fără sprijinul filialelor, fidele aripii Ruşanu – Chitoiu, din PNL, va avea un scor dezastruos la alegeri… scorul PNL la europarlamentare…. 11-12%!!!!… se poate vorbi deja, de un fost candidat la prezidenţiale numit Crin Antonescu… se pare că dreapta unită va sprijini un nou candidat cu mari şanse, să piardă cu brio… numele lui? ………..?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C.P.T…………………….însă tot Ponta va câştiga…. aşa că PNL a jucat azi poker, la cacealma… sper să nu fiu profet!!!!”