Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„ARD este pregătită să propună un buget de stat care să asigure creştere economică în anul 2013”

IMPLICARE. Candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, Aurelian Pavelescu, s-a născut în comuna Lădeşti. În perioada 2004 – 2008 a fost deputat în Parlamentul României. Între 2006 şi 2010 a fost prim vicepreşedinte PNŢCD. Din 2010 şi până în prezent este preşedinte PNŢCD. Din 2010 este membru în Biroul Politic al  Partidului Popular European, unde reprezintă interesele României în faţa instituţiilor europene, având comunicare directă cu liderii care conduc Europa. Aurelian Pavelescu este copreşedinte al Alianţei România Dreaptă (ARD). Este una dintre vocile cele mai puternice din România care apără drepturile cetăţenilor şi dezvăluie cu mult curaj actele de corupţie.

Aurelian Pavelescu, candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, este de părere că bugetul pe anul 2013 nu poate fi făcut de secretarii de stat, aşa cum a cerut premierul Victor Ponta în şedinţa de guvern, deoarece miniştrii din cabinetul lui sunt în campanie electorală. „Aceasta este încă o dovadă a iresponsabilităţii cu care guvernul USL a condus ţara în ultimele şapte luni. Ponta şi ministrul Chiţoiu ar trebui să vină la OLTCHIM să vorbească cu oamenii, să vadă România reală. Bugetul pe anul 2013 ar trebui să aducă soluţii pentru crearea de noi locuri de muncă, să prevadă investiţii în infrastructura oraşelor, oraşe precum Râmnicu Vâlcea sau Govora, să dezvolte turismul în localităţi precum Ocnele Mari şi să creeze poli de dezvoltare în jurul municipiilor, pentru ca şi comune precum Mihăeşti să aibă acces la finanţare şi creştere economică. Nu în ultimul rând, salvarea agriculturii ar trebui să devină o prioritate naţională, pentru ca şi cei peste 30% dintre oamenii ţării care sunt ocupaţi în agricultură să aibă o viaţă mai bună. Guvernul marionetă al domnului Ponta a demonstrat însă că nu poate să facă toate acestea şi asigurăm oamenii că după 9 decembrie, când vom scăpa de USL de la guvernare, Alianţa România Dreaptă este pregătită să propună un buget de stat care să asigure creştere economică în anul 2013”, a conchis Aurelian Pavelescu.

O activitate politică prodigioasă

Aurelian Pavelescu s-a născut în comuna Lădeşti. În perioada 2004 – 2008 a fost deputat în Parlamentul României. Între 2006 şi 2010 a fost prim- vicepreşedinte PNŢCD. Din 2010 şi până în prezent este preşedinte PNŢCD. Din 2010 este membru în Biroul Politic al  Partidului Popular European, unde reprezintă interesele României în faţa instituţiilor europene, având comunicare directă cu liderii care conduc Europa. Aurelian Pavelescu este copreşedinte al Alianţei România Dreaptă (ARD). Este una dintre vocile cele mai puternice din România care apără drepturile cetăţenilor şi dezvăluie cu mult curaj actele de corupţie.

Aurelian Pavelescu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti şi este profesor. A predat la liceul General Magheru din Râmnicu Vâlcea şi la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti. A absolvit, de asemenea, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este avocat în Baroul Bucureşti. În cariera sa de avocat a apărat în cazuri celebre precum cazul Banca Transilvania, cazul procurorului Alexandru Lele, victimă a regimului Iliescu-Năstase, a fost reprezentantul sindicatului din Petrom şi avocatul Societăţii Ziariştilor din România.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU