Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Antonescu şi Iohanis, alături de tinerii liberali vâlceni

Ei vor dezbate pe marginea evenimentului „România pentru infrastructură”

Joi, 13 martie a.c., începând cu orele 17.00, va avea loc la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, evenimentul „România pentru infrastructură”. Invitații speciali ai acestei ediții sunt Crin Antonescu, președinte PNL și Klaus Iohannis, prim-vicepreședinte PNL. La eveniment vor participa parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile, jurnaliști.

„Se spune, pe bună dreptate, că starea infrastructurii dă măsura nivelului de dezvoltare al unei țări. În îndelungata sa istorie, Partidul Național Liberal a avut în permanență ca obiectiv dezvoltarea economică și socială a României și alinierea sa la standardele europene. Îmbunătățirea infrastructurii a fost unul dintre obiectivele prioritare susținute de PNL, în cadrul Programului de Guvernare din 2012, prin propunerea unor măsuri concrete care să ducă rapid la obținerea unor rezultate vizibile. Acum, PNL continuă să susțină în mod ferm luarea unor decizii care să ducă la ameliorarea infrastructurii, printr-o politică activă în Parlament, din banca opoziției, și prin efortul reprezentanților săi din toată țara la nivelul administrației publice locale” – ne-a declarat Victor Popescu, preşedinte TNL Vâlcea.

Seria întâlnirilor-eveniment a debutat la Constanţa, cu „România pentru Tineri” şi a fost urmat de „România pentru mediul de afaceri”, la Sinaia, şi „România pentru toţi românii”, la Iaşi. Evenimentul de la Râmnicu Vâlcea, „România pentru infrastructură”, va fi urmat, la rândul său, de alte evenimente cu teme specifice, care vor fi organizate în diverse zone ale ţării.