Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Andrei Gheorghiu şi Alianța USR PLUS vor să dezvolte Vâlcea prin investiţii

Atragerea de noi investitori și facilitarea dezvoltării afacerilor locale este esențială pentru dezvoltare. Investitorii creează noi locuri de muncă, iar veniturile permit oamenilor să își întrețină familiile, să asigure un trai decent pentru toate vârstele și să prospere. Un mediu de afaceri dinamic va crește calitatea vieții și va contribui la sursa altor investiții – bugetul public. Investițiile publice, proiectele de dezvoltare planificate pentru următoarea perioadă, vor deschide la rândul lor piața muncii și vor contribui la consolidarea mediului economic local.

Ce va face administrația locală sub mandatul Alianței USR-PLUS?
● Va dezvolta și va consolida infrastructura de business, inclusiv parcurile industriale și centrele de afaceri.
● Va atrage investitorii prin promovarea facilităților locale și a planurilor de dezvoltare pe termen scurt, mediu și lung.
● Va atrage investitorii prin promovarea parcurilor industriale pe baza unor oferte atractive, cu facilități care să-i ajute să se instaleze și să-și demareze activitatea pe plan local.
● Va dezvolta orașul într-o manieră inteligentă și durabilă având la bază o administrație deschisă, transparenţă şi colaborativă.
● Va folosi cu prioritate sursele de finanțare nerambursabile din fonduri europene, programe guvernamentale, programe ale Băncii Europene de Investiții pentru investiții publice.
● Va promova și va menține o comunicare activă și transparenţă cu mediul de afaceri;

Andrei Gheorghiu, Candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea