Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Anca Boagiu la Vâlcea: „Dacă nu ne-a distrus bestia de Adrian Năstase, PDL-ul e mai puternic ca oricând”

Prezentă la Vâlcea pentru a participa la conferinţa judeţeană de alegeri a PDL Vâlcea, Anca Boagiu a cucerit asistenţa cu un discurs obiectiv, pragmatic şi optimist. „Vă mulţumesc ca aţi luptat pentru PDL, vă mulţumesc că aţi avut curaj să rămâneţi la PDL,vă mulţumesc că nu aţi luat mobila din bucătărie sau din sufragerie să vă mutaţi la alte partide politice. Vă mulţumesc că existaţi dragi pedelişti. Este absolut normal, până la urmă, ca succesiunea la putere să se producă cumva. Astăzi, la Vâlcea, vă alegeţi noua conducere şi te felicit Dorel Jurcan, chiar dacă ţi-ai asumat singur absolut tot ceea ce s-a întâmplat până acum” – a spus Anca Boagiu.

„Dacă nu ne-a distrus bestia de Adrian Năstase, credeţi dvs. că are cineva forţă în România oricum s-ar chema el de oriunde ar veni să distrugă PDL-ul? Este încă o dovadă că partidul este viu, puternic şi îşi face treaba. Ca să definim foarte clar ce facem noi în această perioadă, facem foarte lucruri bune atât pentru partid cât şi pentru viitorul României.

Cât am fost ministru al Transporturilor, am muncit să dau drumul unor proiecte cu finanţare europeană, deci gratis, nu de la chinezi, proiecte care au creat în România 100 mii de locuri de muncă, să îmi fie ruşine că sunt pedelist? Nu. Am reuşit să fac multe lucruri pentru noi toţi, ca de exemplu, autostrăzi pe care circulăm astăzi şi pe care le inaugurează Ponta acum. Ele există, mergem pe ele, le-am făcut în perioada cât am condus Ministerul Transporturilor. Am greşit? Nu. Sunt multe lucruri bune pe care le-am făcut dragi colegi şi despre care trebuie să avem curajul să vorbim.

Am greşit atunci când am spus că micşorăm salariile, îmi pare rău că Mihai Răzvan Ungureanu nu a fost în stare să dea banii înapoi pe care i-a lăsat Boc şi i-a dat Ponta, dar noi am dat banii oamenilor înapoi, pe care i-am luat la un moment dat pentru a respecta nişte puncte macroeconomice.

Nu i-am dat afară cum i-a dat Ponta, nu am redus locurile de muncă, nu am defilat cu China, nu am scos steagul României ca să primim steagul Chinei.

Am spun întotdeauna că suntem români, suntem drepţi şi suntem stat al Uniunii Europene. Aceştia suntem noi.

Avem motive să fim mândri că am făcut ce trebuia pentru ţară şi pentru Europa şi timpul va demonstra lucrurile acestea” – i-a îndemnat Anca Boagiu pe pedeliştii vâlceni.