Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Alianța USR PLUS Vâlcea și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare!

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, în cadrul Conferinţei Județene, delegaţii desemnaţi de membri ai cele două filiale ale Alianţei USR PLUS Vâlcea au votat candidaţii pentru Camera Deputaţilor şi Senat.
Candidații USR PLUS pentru Camera Deputaților sunt:
Andrei Gheorghiu
Marian Lazăr
Andreea Udrea
Cristina Lăcătușu
Mădălina Iamandei
Constantin Ene
Candidații USR PLUS pentru Senatul României sunt:
George Botoran
Mihai Durlă
Andrei Gheorghiu este absolvent de științe economice și științe juridice, licențiat atât în domeniul administrării afacerilor, cât și în drept, cu experiență profesională în două companii internaționale. A mai lucrat în domeniul energiei, promovând un concept nou, în cadrul unei echipe dinamice ce a avut ca obiective implementarea unor proiecte complexe și cu potențial semnificativ în dezvoltarea Județului Vâlcea.
Ion Marian Lazăr este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, inginer diplomat în Știința Materialelor, cu experiență în asigurarea calității. A activat în companii internaționale – ALRO, Pirelli, Faurecia, Audi, Hella. În prezent, este Quality Manager la Compania “Green Field”, în Drăgășani, care colaborează cu cel mai mare constructor de automobile din România, Dacia Pitești.
Andreea Udrea este avocat, a absolvit Facultatea de Drept a Universității “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, își desfășoară activitatea în cadrul Baroului Vâlcea și este membru în Consiliul Director al Grupului de Acțiune Locală al Microregiunii Horezu. Este implicată în proiecte desfășurate de Asociația Platforma România 100, în comunitatea locală Horezu.
Cristina Lăcătușu este profesor Limba și literatura română, consilier educativ, membru CEAC, membru în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional și face parte din echipa de gestionare și implementare a programelor europene Erasmus +.
Mădălina Iamandei este absolventă a Facultății de Științe Politice din Sibiu, apoi a urmat un master în domeniul Studiilor Europene, la London Metropolitan University.
Din anul 2012 a lucrat în domeniul comerțului și investițiilor internaționale, pentru Camera de Comerț a Egiptului, în Marea Britanie.
Constantin Ene este economist, iar funcția ocupată în prezent este Șef tură într-o companie cu profil chimic (din anul 1985).
George Botoran este economist, master BANCAS – Bănci și Asigurări, are 33 de ani, în prezent este administrator al S.C. TURBONEF SRL, industria metalurgică.
Modelul său de implicare este din prima linie și nu își imaginează cum ar putea fi altfel.
Mihai Durlă este absolvent al Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică. A absolvit cursul Evaluator de riscuri, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. În prezent este Șef de secție, la S.C. VOX PROFILE SRL (o companie multinațională poloneză), unde este angajat din anul 2008.
Mariana Nițu este economist, absolventă a Facultății de Planificare și Cibernetică Economică. În anul 1994 a contribuit la înființarea Societății MODA Sârguința SCM, unde a fost director economic timp de 19 ani, apoi a devenit președinte.
Vă invităm să semnați online pentru Alianța USR PLUS la alegerile parlamentare. Pe 6 decembrie putem fi mai mulți. Mult mai mulți. Putem schimba legile care apără hoția. O Românie fără hoție nu e o fantezie > https://bit.ly/3jwz4Wn.