Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ALEGERI la PSD VÂLCEA: Constantin Rădulescu, preşedinte, Laurenţiu Coca, secretar general! (FOTO – VIDEO)

Alegeri cu final neaşteptat la PSD Vâlcea. În data de 7 august 2015, au avut loc cel puţin 2 premiere, cu ocazia conferinţei judeţene a PSD Vâlcea: conferinţa din acest an a înregistrat cel mai mare număr de delegaţi din ultimii 20 de ani, iar conducerea partidului a fost stabilită fără vot secret, la urne.

După ce conducerea interimară a partidului, s-a descărcat de gestiune şi lucrările conferinţei au fost preluate de preşedintele de la Olt, Paul Stănescu, au apărut şi surprizele.

Cei peste 700 de delegaţi prezenţi la Centrul de Expoziţii şi Conferinţe Sofianu se pregătiseră sufleteşte pentru câteva ore de votare. Nu a mai fost cazul.

Paul Stănescu le-a recomandat celor doi candidaţi să stea de vorbă şi să ajungă la o înţelegere. Constantin Rădulescu şi Laurenţiu Coca s-au retras pentru discuţii. Au revenit după un timp, iar senatorul Coca a anunţat de la tribună că se retrage din cursa pentru şefia partidului.

„Nu avem nevoie de o luptă internă. Noi trebuie să ne ascuţim săbiile pentru PNL. Îmi retrag candidatura la funcţia de preşedinte pentru că dvs., cei din sală, contaţi mai mult”, a spus Coca în faţa delegaţilor.

Iată care este echipa care va conduce PSD Vâlcea de acum încolo:

Constantin Rădulescu – preşedinte

George MIhăilescu – preşedinte executiv

Laurenţiu Coca – secretar general

Vasile Cocoş – trezorier

Vicepreşedinţi: Ion Gigi Matei, Vasile Bleotu, Victor Marin, Ion Belgiu, Sorin Romcescu, Daniela Oteşanu, Cristian Nedelcu, Constantin Vlăduţu, Valeriu Amza, Nicu Spiridon, Dumitru Pearcu, Ion Stănescu, Dumitru Persu, Nicolae Voicescu, Achim Băluţă, Remus Grigorescu şi Adrian Buşu.