Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Alegeri interne în PDL pentru stabilirea prezidenţiabilului

Romulus Bulacu susţine că această competiţie din interiorul partidului este benefică pentru partid şi se desfăşoară la modul cel mai serios

Următoarea rundă de alegeri interne pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL se va desfăşura sâmbăta viitoare pe Regiunea Sud, cuprinzând judeţele Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea. Deocamdată, pe regiunea Vest, Gheorghe Falcă a câştigat în faţa lui Cătălin predoiu. În urma votului exprimat sâmbăta trecută de democrat-liberalii din organizaţiile judeţene din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, Gheorghe Falcă a obţinut 7.218 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cătălin Predoiu, a obţinut 6.988 de voturi. În celelalte trei runde de alegeri interne, pe regiunile Nord Est, Nord Vest şi Centru, Cătălin Predoiu a fost desemnat candidat al PDL la alegerile prezidenţiale de anul viitor cu scoruri de peste 75%.

„După ultimele rezultate pot să observ că deşi mulţi se îndoiau de acest proces că ar fi unul nedemocratic, cu semne de întrebare şi cu un singur câştigător, iată că lucrurile încep să fie şi altfel. Deşi scorul a fost foarte strâns, iată pe zona de vest a câştigat Gheorghe Falcă şi era de aşteptat, fiindcă lumea ştie bine ce a făcut el pentru Arad. Aştept cu nerăbdare alegerile din regiunea noastră. Sunt convins că va fi un proces curat şi transparent” – ne-a declarat Romulus Bulacu.