Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ALDE deschide ușa pentru transfugii de la PSD și PNL

Apariția ALDE pe scena politică națională, prin fuzionarea PLR cu PC, reprezintă, în opinia lui Daniel Constantin o alternativă pentru românii care nu se mai regăsesc în cele două mari forțe politice actuale: PSD și PNL. Daniel Constantin crede că ALDE va deveni a treia forță politică din România.

„ALDE este alternativa pentru românii care nu se regăsesc în nici unul dintre cele două partide care domină scena politică românească. Prin constituirea celei de-a treia forțe politice vă propun să le oferim șansa de a-și regăsi valorile democratice europene pentru care s-au luptat în ultimii 25 de ani. (…) Am convingerea că noul partid va lupta pentru valori democratice europene autentice, în care fiecare să se regăsească”, a susținut Constantin, la B1 Tv.

Liderul PC a mai adăugat că noua formațiune este una de centru dreapta care se identifică cu țelurile și idealurile ALDE de la nivel european.

„Sunt convins că într-un partid mult mai mare valorile conservatoare pot fi mult mai bine auzite de cetățeni. A fost o onoare pentru mine să fiu în fruntea PC pentru mai bine de cinci ani.Vă asigur că va fi o onoare și o responsabilitate și mai mare să duc împreună cu dvs partidul la un alt nivel”, a mai spus Daniel Constantin.