Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adrian Papahagi: „Adio, PMP!”

Adrian Papahagi a demisionat din Partidul Miscarea Populara (PMP), declarand ca regreta eforturile „ingropate in proiectul PMP” si invinuind-o pe Elena Udrea de esecul acestui proiect politic.

„Imi pare rau de fiecare clipa, fiecare efort, fiecare naivitate ingropate in proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generatii de politicieni; nu vad nicio diferenta morala, politica sau mediatica intre ea si Victor Ponta”, spune Papahagi.

Politicianul mai spune ca a crezut cu sinceritate in ideea partidului pe care acum il paraseste. „Regret nesfarsit esecul proiectului initial al PMP: am fost cinstit atunci cand am batut tara si televiziunile, spunandu-le oamenilor ca e un partid altfel. Cand n-am mai crezut acest lucru, n-am mintit. Adio, PMP!”, a incheiat Papahagi.

El participase la primul Congres al PMP si initial isi depusese candidatura la conducerea partidului, retragandu-se ulterior. „Incepand de astazi, intru in rezerva strategica de cadre a dreptei. Raman simplu membru in partidul pe care l-am fondat cu speranta in 23 iulie 2013”, declarase Papahagi dupa Congres. Papahagi este fondator al PMP.