Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ADRĂNEL COTESCU: Declaraţia Alinei Gorghiu despre Gutău este o SCORNEALĂ!

Anunţul despre candidatura lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicu Vâlcea din partea PNL a creat controverse, atât pro, cât şi contra deciziei PNL de a accepta drept candidat un politician condamnat pentru fapte de corupţie. Mai mult, au apărut şi anumite informaţii, precum că Alina Gorghiu ar fi declarat că doar peste cadavrul ei va putea sa candideze Gutau.

„Sunt stupefiată de ceea ce s-a întâmplat la Vâlcea. Numai peste cadavrul meu va fi Mircia Gutău candidat din partea PNL!”, spune Gorghiu.

Despre această declaraţie, senatorul PNL de Vâlcea, Adrănel Cotescu, co-preşedintele organizaţiei municipale a liberalilor susţine că este o scorneală:

„N-a declarat aşa ceva. Aţi auzit-o vreunul dintre dumneavoastră? Nu există. Este o invenţie. Nu vreau să spun cine a inventat-o, pentru că se tot plimbă prin ziare. Un ziarist a inventat-o şi a fost preluată. Şi vreau să vă spun că Alina Gorghiu este, totuşi, un preşedinte de partid şi este educată, n-ar fi zis niciodată „peste cadavrul meu”, găsea sinonime”, a declarat Adrănel Cotescu, în cadrul unei conferinţe a PNL Vâlcea.

Situaţia a fost comentată şi de proaspătul membru al PNL Vâlcea, Mircia Gutău, care a spus că locuitorii din Râmnicu Vâlcea trebuie să decidă cine să îi conducă:

„Am fost condamnat la 3 ani si sase luni pentru o presupusa luare de mita. Nu am luat niciun leu mita. Am fost condamnat, dar nu inseamna ca asa si este. (…)

N-am vorbit cu doamna Gorghiu. Presedintele organizatiei judetene, domnul Buican, a facut aceasta propunere. Eu ca un om demn ce sunt am spus ca mai intai sa se faca un sondaj de opinie si daca eu sunt clasat bine candidez din partea PNL, daca nu, candidez ca si independent. In acel sondaj de opinie niciun membru PNL nu a avut mai mult de 5%. Eu am avut peste 50%. Pana la urma cetatenii decid cine vor sa ii conduca”, a spus Gutau la Realitatea TV.