Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adina Dobrete, încă doi ani în fruntea femeilor PSD din Râmnic

VOT. Într-o atmosferă plăcută, dar plină de optimism, doamnele social-democrate din Rm. Vâlcea şi-au votat lidera şi biroul de conducere pentru încă un mandat de doi ani. Alături de acestea au fost preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, secretarul executiv Dumitru Persu, dar şi liderul PSD Rm. Vâlcea, Ion Gigi Matei.

CLAUDIA STANCIU

[email protected]

Aşa cum era de aşteptat, Adina Dobrete a câştigat un nou mandat în fruntea femeilor pesediste din Rm. Vâlcea. Alegerile au avut loc luni, 30 septembrie a.c., iar sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Vâlcea s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru doamnele social-democrate din municipiu, care au venit să-şi susţină lidera, să-i acorde votul şi încrederea pentru încă doi ani de mandat. Alături de acestea au fost preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, secretarul executiv Dumitru Persu, dar şi liderul PSD Rm. Vâlcea, Ion Gigi Matei.

La începutul conferinţei municipale, Adina Dobrete a prezentat raportul ultimului său mandat, menţionând că în toate campaniile electorale femeile au muncit cot la cot cu bărbaţii, obţinând rezultate remarcabile. „Aceşti ultimi doi ani au reprezentat pentru mine şi colegele mele, ani de implicare intensă în munca politică, ani în care acţiunile noastre s-au axat, în mod special, pe activităţi ce priveau pregătirea şi derularea campaniilor electorale. La început, primele acţiuni au fost stângace, am învăţat din greşeli, le-am recunoscut, astfel că, treptat am ajuns la concluzia că trebuie pus în centrul activităţii noastre, reconstrucţia organizaţiei şi îmbunătăţirea  propriului management politic. În acest sens, am depăşit anumite bariere emoţionale. Chiar dacă femeile nu sunt prea vizibile în presă, ele nefiind direct delegate să reprezinte partidele în dezbaterile publice, la nivel local, întâlnirile cu alegătorii noştri au avut darul de a le face mai vizibile. Să nu uităm că una din acţiunile prin care noi am dovedit că putem să fim o echipă este Call center-ul, acolo unde s-a asigurat permanenţa telefonică, pe toată perioada derulării campaniilor electorale pentru primărie, pentru preşedinţia CJ şi pentru colegul nostru  deputat Costi Rădulescu. Privind retrospectiv, constatăm că în Organizaţia Municipală fiecare membru şi structură adiacentă şi-a îndeplinit obiectivele propuse. Am crezut cu tot sufletul în Organizaţia Municipală Rm. Vâlcea, după opt ani de opoziţie, dobândind un alt sens şi o altă valoare, construind o echipă” – a spus Adina Dobrete.

Alături de politicienii de marcă din PSD Rm. Vâlcea, femeile, sub coordonarea Adinei Dobrete, s-au remarcat prin puterea de muncă, reuşind să reconstruiască baza de date a partidului, să păstreze un permanent dialog cu cetăţenii, să facă acte de binefacere şi să contribuie decisiv la obţinerea unor rezultate destul de bune în campaniile electorale de anul trecut. „În plan social, majoritatea acţiunilor noastre a fost un semn al solidarităţii cu semenii noştri. O dovedim prin acţiunile caritabile de Crăciun şi de Paște, când am fost alături de cei mici şi familiile lor, bucurându-le sărbătorile cu gesturi din suflet. Doresc să menţionez distinct activitatea noastă  în perioada 2011-2013, unde femeile s-au implicat, în mod special, în campaniile de strângere de semnături pentru acţiuni ale partidului, fiind buni comunicatori între partid, membrii şi simpatizanţii săi. Se remarcă militantismul şi activismul în apărarea principiilor social democrate, promovarea dialogului deschis, confruntarea de idei şi susţinerea partidului. În ce priveşte faptul că românii au încredere în Guvernul Ponta în această Uniune Social Liberală, dar în primul rând în Partidul Social Democrat, o arată cifrele” – a mai spus Adina Dobrete.

În final, Adina Dobrete şi întreg biroul municipal al organizaţiei de femei PSD Rm. Vâlcea au fost votaţi în unanimitate pentru încă doi ani de mandat.