Acasă Pataliputra Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

– Ecourile amuzante ale campaniei electorale, finalizată la 9 decembrie a.c., nu se sting – – Deschiderea sezonului de schi pe cea mai modernă pârtie din România, pârtia de la Voineasa, a creat o mare bucurie pasionaților – Demnitarii care astăzi sunt în opoziție au scos țara din criză, să nu ajungă în situația Greciei și au stabilizat moneda națională – Viitoarele reglări de conturi în PNL, anunțate deja de Antonescu, ar viza, în special, acele persoane care ar sprijini o viitoare candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la șiefia PNL – Adriana Săftoiu a fost dată afară de la liberali – Actuala legislație electorală a condus, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, la aberații în repartizarea mandatelor de parlamentar 

– Ecourile amuzante ale campaniei electorale finalizată la 9 decembrie a.c., nu se sting, dând prilej de bancuri, glume sau neîndepliniri. De data aceasta, zvonurile distractive ne vin din Colegiul Bălcești, câștigat la pas de deputatul USL Dan Mazilu, carotat de organizația PC a acestei localități, aflată sub comanda PC-iștilor vâlceni sau a celor de la centru. De și Partidul Conservator a fost băgat pe ușa din dos în USL (vehicul fiind PNL), mințile înfierbântate din Rm. Vâlcea sau de la București, i-au întors cu cheița pe vreo câțiva cyborgi autohtoni și aceștia au pus la cale un plan de denigrare a colegului lor de Uniune. Fabricând o fițuică clandestină, Dan Mazilu a fost murdărit cu tot felul de minciuni sau calomnii, dar cea mai „distrugătoare  dintre ele a fost aceea care susținea că victoriosul Mazilu ar avea bani ascun și de soția sa (vechiul FSN “ fără șitirea nevestei) pe care-i cheltuie în chiolhanuri cu femei de top și tovară și de pahar. Evident, cine-l șitie pe inginerul Dan Mazilu nu a înghițit „momeala , numai că aceea care a înghițit-o cu plută cu tot a fost ¦ nevasta acestuia. Și mare supărare s-a mai iscat. Nu-l crede doamna pe al său soț și gata! Dar timpul va trece și lucrurile se vor așeza. Nimic nu este adevărat și tare mă tem că mercenarul acordionist care a mânjit paginile de ziar în culoarea maro va mai trece prin sălile de judecată, că doar s-a obișnuit să fie condamnat pentru calomniile aduse în spațiul public. Deh, dacă nu există un filtru legal pentru ca nici un neica nimeni cu acordeonul în brațe să nu- și mai poată zice că este ziarist de investigații! Auzi, măi, cizmarule!

– Deschiderea sezonului de schi pe cea mai modernă pârtie din România, pârtia de la Voineasa, a creat o mare bucurie pasionaților care au ocupat în număr foarte mare traseul predestinat sportului de iarnă. Mulțumiți de cele ce li s-au întâmplat, cititorii ziarului nostru au transmis gândurile lor bune organizatorilor și constructorilor pârtiei, insistând să transmitem factorilor responsabili județeni câteva sugestii. Iată unul dintre mesajele interesante: Am câteva sugestii pentru autoritățile din Vâlcea, să nu se culce pe o ureche, ci să muncească: – continuați să investiți în extinderea pârtiilor, faceți un brand prin ceva care să iasă în evidență (ex. Avem cele mai lungi pârtii!!) – având deja infrastructură hotelieră, mai ales Voineasa dar și la Vidra, puteți să rupeți piața prin prețuri “ practic nu trebuie să o luați de la 0 cu infrastructura ci să refaci cât de cât hotelurile – investiți într-un mijloc de transport public, de la Voineasa la Vidra, cu prețul inclus – eventual în ski pass – sau o taxă a zonei (minoră) etc. … nu trebuie să ofensați oamenii ci să fie dornici să dea banii din plăcere – încercați să gândiți pachete, să atrageți oamenii prin calitatea serviciilor și astfel vor renunța la bulgari sau slovaci, dacă aici vor găsi ceva care să nu-i sfideze și servicii – încercați să creați alternative de petrecere a timpului ¦ de exemplu un trenuleț să meargă prin munți etc. – încercați să pregătiți zona și pentru vară, ca loc de agrement, astfel veți face un proiect sustenabil și continuu… creând locuri de muncă, veți culege taxe și impozite! Zona merită și vă poate răsplăti din plin. Valea Prahovei poate să piardă, dacă aici, la Vidra, se va găsi un mix onorabil (mai ales pe partea de prețuri) sau Poiana Brașov poate să piardă, dacă aici veți oferi calitate, pârtii și omenie. Mult succes!

 (Miha “ mihai_georg@yahoo.co.uk – 188.24.168.64 Trimis în 2012/12/24 la 20:29) 

– Demnitarii care astăzi sunt în opoziție au scos țara din criză, să nu ajungă în situația Greciei și au stab

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.