Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 25 iunie 2015

• Cortina a căzut. Acum războiul dintre Ponta/USL şi preşedintele ţării se duce la vedere, fără alte ocolişuri sau încercări de camuflare • Luarea de mită dăunează grav sănătăţii! A învăţat-o pe propria-i piele poliţistul rutier Nicolae Niţu, de la IPJ Vâlcea • Tăriceanu lasă impresia că e plătit de ruşi • Tăriceanu trebuie să răspundă pentru vânzarea petrolului românesc (la preţ de second hand)

• Cortina a căzut. Acum războiul dintre Ponta/USL şi preşedintele ţării se duce la vedere, fără alte ocolişuri sau încercări de camuflare. Exact ca şi înainte, cu Traian Băsescu. Mandatul trecut, toţi dădeau vina pe Băsescu că provoacă scandaluri şi pune beţe în roate guvernului. Acum, acesta nu mai e preşedinte dar războiul continuă la fel. Sunteţi liberi să trageţi ce concluzie vreţi. Complotiştilor Sârbu şi Tăriceanu le-a eşuat manevra. Au vrut lipsă de cvorum şi respingere. N-a ţinut măgăria şi Tăriceanu a ieşit la atac. Johannis a înregistrat o victorie. Tăriceanu mai are puţine zile pe scaunul de Senat. Îl vom vedea destul de curând pe treptele DNA după care în drum spre Beciul Domnesc. Acest fost premier are destule la activul lui şi pentru toate va trebui să răspundă şi să fie şi pedepsit conform legilor ţării.

• Luarea de mită dăunează grav sănătăţii! A învăţat-o pe propria-i piele poliţistul rutier Nicolae Niţu, de la IPJ Vâlcea, care s-a îmbolnăvit subit imediat după ce a fost prins cu şpaga-n buzunar. Probabil de la căratul mitei a făcut lombosciatică şi acum se vaită de mama focului că-l doare spatele. Iar ăsta-i motiv de pensionare pe caz de boală, nu?! Evident că Niţu a şi făcut acest pas!

Imediat după trimiterea lui în judecată, alături de un alt poliţist rutier, infatuatul Niţu s-a plâns în faţa instanţei că este bolnav şi a cerut să i se permită deplasarea la Spitalul Militar, el fiind atunci pus sub control judiciar, măsură ce i-a fost ridicată zilele trecute. După numeroase investigaţii medicale, Niţu a reuşit în final să se pensioneze pe caz de boală, încheindu-şi cariera de poliţist într-un mod jenant, cu „tinichele de coadă”.

Aşadar, în concluzie, de acum încolo vom vorbit despre pensionarul Niţu, care riscă câţiva ani buni de închisoare pentru faptele de corupţie pe care le-a săvârşit pe vremea cât era poliţist.

• Ajuns la Stambul cu avionul personal al premierului Turciei Erdogan, în mare taină, căci nu a anunţat oficial şi conform legilor nici Parlamentul, nici pe preşedintele Ţării – Ponta s-a băgat într-un spital particular al lui Erdogan şi s-a operat. Aşa zice el şi actele pe care le-a trimis, dar nu e nimic oficial, certificat de Ambasadă sau Consulatul României în Turcia. Premierul e şi el cetăţean român, ca oricare cetăţean, dar nu face chiar ce vrea şi ce-i trece prin cap. Sau, mai rău, ce complotează cu Erdogan, Putin şi alţi conducători străini cu care a discutat, tot în mare taină, la Baku? Acum aşteaptă ajutor de la sultanul de la Stambul să-şi recapete din nou Înalta Dregătorie de premier, asta dacă se va reuşi stoparea anchetelor DNA, care vrea să-l supună la mari cazne pe Victoraş ca să spuie câţi bani a agonisit prin furtişag împreună cu pretinul său Şova. Povestea e veche, dar Ponta nu ştie că mai toţi boierii trădători de ţară au pierit în asemenea situaţii…

PS – Tocmai mi-am dat seama: 22 iunie 2015 a fost ultima zi cu Ponta premier. Nu deschidem şampania, nu pentru că s-ar întoarce, ci pentru că dacă mă uit la cine îl înlocuieşte mă apucă o depresie aşa de puternică încât nu ştiu cine m-ar scoate din ea.

• Tăriceanu lasă impresia că e plătit de ruşi. El este ca şi Sârbu, Nicolaie, Voiculescu, Hrebenciuc o conservă KGB-istă. Le fuge pământul de sub picioare, acum că au venit americanii şi se dau de ceasul morţii că i-a scos Moscova la produs. Pe zi ce trece, Tăriceanu devine un dictator! Vrea să controleze justiţia, înfiinţând comisia anti-justiţie Tăriceanu, iar acum vrea să controleze şi preşedinţia. Şi când te gândeşti că acest impostor este nr. 2 în stat şi că este susţinut de Voiculescu, înţelegi că bruma de stat de drept de la noi este pe cale de dispariţie, prin înfiinţarea noului USL: PSD + partidul Tăriceanu, partid care a ajuns deja la al doilea nume… Oare mafiotul ăsta va fi următorul preşedinte al PSD?

• Tăriceanu trebuie să răspundă pentru vânzarea petrolului românesc (la preţ de second hand). Cu sprijinul lui, Patriciu a devenit cel mai bogat român, fără să muncească o zi!!! Bineînţeles că, probabil, mulţi dolari au ajuns şi la Tăriceanu. El a tras în ţeapă şi Romtelecom. În afacerea Renault, Citroen a trecut prin firmele sale toate dubele Romtelecom, peste o mie şi a dublat preţul achiziţiilor cu ajutorul condamnatului Sorin Pantiş, pe atunci liberalul şef de la Romtelecom, care dintr-un simplu economist la magazinul Unirea a ajuns să împartă bucatele lupilor liberali. Vedeţi ce minuni face liberalismul?