Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 22 septembrie 2016

• Nu-i pace sub măslini, nici la PSD. • Camera Deputaților și-a bătut joc de Justiția Română. • Renault mută producţia Loganului MCV în Maroc, la Tanger. • Cazul Oprea/ Tobă/ DIPI cred că va fi o piatră de hotar pentru viaţa ascunsă şi perversă a serviciilor noastre secrete. • Salvarea Neagră a atacat iar, 2 copii tranşaţi! • Raportul situaţiei deficitare de la CET-ul intrat în insolvenţă, a devenit ridicol. • Raluca Prună le bate, elegant, obrazul magistraţilor. • Ofițerul SRI Dragomir scria, prin 2015, că șefa DNA va fi arestată în curând.

• Nu-i pace sub măslini, nici la PSD. O grupare de primari şi preşedinţi de organizaţii, au fost cartelaţi de un primar liberal împotriva candidatei pentru Parlament, Dana Oteşanu. Liberalul s-a dus la un primar social democrat pofticios de Parlament şi i-a promis că dacă reuşeşte să o elimine din cursa internă la candidatură, el, împreună cu alţi trei primari liberali pe care-i ghidonează, îi va aduce multe voturi pentru el şi PSD, la generale. Uite până unde merge ura unui liberal împotriva unei (femei) pesediste! De altfel, trădarea la liberali este veche şi recunoscută! Ca şi încăierarea şi ulceraţiile…

• Camera Deputaților și-a bătut joc de Justiția Română. A făcut pipi pe ea, scuzați-mă, dar sunt șocat. 216 voturi pentru ca Petre Roman să își reia mandatul, o singură abținere, deși procesul nu este gata!!! Procesul lui Roman cu ANI este la Înalta Curte, sentința Curții de Apel nu era definitivă. 216 pentru, o abținere, repet. Parlament de infractori.

Notă: Roman este în PNL.

• Renault mută producţia Loganului MCV în Maroc, la Tanger. Autostrada Piteşti-Sibiu o să o terminăm la timp, ca să poată evacua Renault toată producţia din România.

• Cazul Oprea/ Tobă/ DIPI cred că va fi o piatră de hotar pentru viaţa ascunsă şi perversă a serviciilor noastre secrete. De 25 de ani, îşi piteau măgăriile sub ştampila „secret de stat” şi nimeni nu se atingea de ei. Doctorate plagiate. Procurorul Ponta racolat de SIE cu încălcarea Constituţiei. Contractul cu Bechtel, dispărut imediat ce s-a pus problema desecretizării. Acum, DNA s-a decis să aplice dur articolul de lege care interzice clasificarea „în scopul ascunderii încălcărilor legii”. Deocamdată, DNA e la DIPI. Nu am dubii că, în linii mari, ce este la Interne vor găsi şi la SRI.

• Salvarea Neagră a atacat iar, 2 copii tranşaţi! Bucureştiul este noua ţintă, după Brăila, Galaţi şi Buzău. România este în stare de alertă, “salvarea neagră” făcându-şi apariţia, acum, în Bucureşti, în cartierul Crângaşi, unde duminică seara au fost răpiţi 2 copii ale căror organe, ficaţii şi rinichii, au fost luate. Bucureştenii sunt tare speriaţi, deoarece, de un timp, s-a tot zvonit că ar fi traficanţii de organe din Brăila şi Galaţi, şi acuma acţionează în Crângaşi. S-a zvonit că ar fi şi în sectorul 3, de unde au fost răpiţi doi copii chiar din mâna mamelor lor şi băgaţi în maşină. În Moldova s-a întâmplat la fel. Poliţia nu a vrut să publice aceste incidente cu traficanţii de organe, pentru a nu speria ţară.

• Raportul situaţiei deficitare de la CET-ul intrat în insolvenţă, a devenit ridicol. Administratorul judiciar Remus Borza, cu a lui echipă de scotocitori, a făcut un raport politic – că tot s-a înscris el la ALDE – şi a dat naştere la contestaţii şi viitoare procese. Omul s-a crezut la Hidroelectrica, unde i-a îngenuncheat pe toţi de frică și i-a băgat în instanţă numai pe „băieţii deştepţi”, dar nu şi membrii CA sau AGA. De ce a făcut asta la noi? Pentru că la Hidroelectrica are procente personale din economiile făcute la cheltuieli şi contractele „băieţilor” i-au adus milioane de euro în cont. La Vâlcea, prin renegocierea vânzării aburilor la USG, a câştigat bani mulţi lacomul şi, în rest, nu a făcut nimic pentru viitorul activităţii unităţii aflată în insolvenţă. Patru membri ai Consiliului de Administraţie de la CET, au contestat partea din Raport care-i incriminează, dovedind cu probe că nu se regăsesc în vinovăția semnalată de manelistul cu ceas de 50 mii de euro la mână, pentru că s-au opus de fiecare dată când au sesizat ilegalități, nu au votat hotărârile aberante luate (sub presiunea politicului local!), au făcut memorii de avertizare, devenind, în acea vreme, oile negre ale societăţii. De altfel, pentru atitudinea lor corectă, au şi fost schimbaţi din CA. Mai apoi, partea din Raport care cuprinde relaţia CET cu presa locală nu va avea nici o relevanţă, pentru că în spatele relaţiilor instaurate stau contracte economice derulante legal, de comun acceptate, pentru care, conducerea CET (de după schimbarea directorului Mihai Bălan), şi-a manifestat și în scris mulţumirea, printr-un comunicat de presă. Şi atunci, cum de a ajuns presa „Groparul CET” şi ca despre contractele derulate să se spună că au devenit „nesimţite”? Nu ştim cum vor proceda cei patru consilieri după soluţionarea contestaţiei, dar, cu siguranţă, cei care ne-au insultat şi calomniat, vor ajunge în instanţa de judecată. Nici măcar Remus Borza nu a acuzat presa, ci a transmis că vinovată de situaţia semnalată se face conducerea CET care a angajat publicitatea. Dar semnatarii ziariști (?) ai “demascării” au devenit justițiarii mass-media, pentru că nu li s-a acceptat și lor oferta! Firmele editoare înjurate au oferit spații căutate pentru publicitate si reprezentare, iar conducerea societații comerciale, care știa asta, a acceptat! Care-i problema, atunci?

• Raluca Prună le bate, elegant, obrazul magistraţilor. S-ar fi aşteptat să vorbească mai mult despre imunităţi. Sau despre privilegiile pe care le au…: „Privilegii date prin lege, nu ale guvernului tehnocrat, ci ale celor mai mândri că sunt români şi care – în acest ritm, îi vor lăsa pe români desculţi şi fără pensii cât de curând”.

• Ofițerul SRI Dragomir scria, prin 2015, că șefa DNA va fi arestată în curând. Păi, dacă ai o misiune secretă de compromitere (denumită Tornado), taci dracului din gură și nu „semnaliza” – că se prinde Koveşi & SRI că ești supărat și vrei să te răzbuni. Oficial, Dragomir le-a spus spionilor Black Cube că vrea să-i plătească o poliță șefei DNA pentru că fusese arestat în 2013.