Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

– Tot parlamentul este o ru șine – Greva USL este un lucru rău pentru țară – Românul s-a născut lângă grătar, în mână cu-n pahar, ascultând pe manelar – Azi vă vom spune de ce țin neapărat uslamiștii să voteze șileahta comunistă compusă din Iliescu, SOV, Lolék et Bolék – Soțul tocmai termină de citit „Bărbatul casei , o carte care îi învață pe bărbați cum să se impună în relația cu soția – Liderii PDL Vâlcea habar nu au cu ce se mănâncă legislația țării cu toate că mare parte dintre ei sunt parlamentari – Angajaților Prefecturii Vâlcea le-a ie șit prin toți porii dorința de schimbare a pesedistului Remus Grigorescu cu pedelistul Petre Ungureanu – De când a revenit acasă Victor Ponta, din America, tot așteptăm să auzim o declarație avizată, reală, cinstită, despre ce a făcut el pe acolo

– Tot parlamentul este o ru șine. Vreți să vă convingeți că nu sunt vorbe goale? Iată o simplă comparație (cifre reale): – România are, la circa 20 milioane de locuitori, 137 de senatori – un senator la 160.000 locuitori și  332 de deputați – un deputat la 70.000 locuitori. În total: 469 parlamentari.  SUA are, la circa 300 milioane de locuitori, 100 senatori – un senator la 3.000.000 locuitori și 435 reprezentanți – un deputat la 560.000 locuitori, în total: 535 parlamentari. Dacă SUA ar proceda ca România, ar avea 1.875 senatori și 4.286 reprezentanți. Dacă România ar proceda ca SUA, ar avea 7 senatori și 31 deputați.

– Greva USL este un lucru rău pentru țară. Doar 23% dintre români consideră că greva parlamentară a PSD și PNL este un lucru bun, în situația actuală, conform unui sondaj al CSOP. Marea majoritate a românilor, 60%, consideră că greva USL este un lucru rău, pentru situația actuală în care se află România. 6% dintre români nu au auzit de faptul că partidele de opoziție fac grevă parlamentară, iar 11% au bifat rubrica Nu șitiu/Nu răspund .

– Românul s-a născut lângă grătar, în mână cu-n pahar, ascultând pe manelar. Legea picnicului a fost adoptată. Din momentul intrării în vigoare a actului normativ, petrecăreții vor pregăti micii și grătarele doar în locuri special amenajate, în liniște, respectând bunele moravuri. Cei care încalcă vreo prevedere a Legii picnicului vor plăti amenzi usturătoare. Totu și ¦ nu se poate așa ceva. Se lovește chiar în esența  poporului român. Păi unde ne vom mai putea noi scoate burțile păroase și țâțele fleșcăite la soare? Unde vom mai încinge o miuță cu galeria de înjurături a soțiilor și-a copiilor din asistență? Unde mai gătim noi finețurile culinare, cartofi prăjiți cu mici și burtă de porc? Unde mai ardem noi copacii de pe marginea râurilor și unde ne mai aruncăm tampoanele și hârtia igienică? Unde ne mai educăm noi copiii la ce folosește frunza crudă de brusture? Așa ceva nu se poate! Vedeți dacă USL lipsește de acolo  cum pune Puterea piciorul pe grumazul lat al poporului? Pe cei ce se duc cu maneaua la iarba verde și lasă pet-urile de bere și prezervativele pe unde apucă, nu ai cum să-i convingi că la picnic te duci să te relaxezi, nu să faci nuntă. Aceasta e țara străbună: eternă și fascinantă! PS: Noroc cu această lege, era ultima chestie care ne mai lipsea ca să ne primească olandezii în Europa!

– Azi vă vom spune de ce țin neapărat uslamiștii să voteze șileahta comunistă compusă din Iliescu, SOV, Lolék et Bolék, (se citește Loleque et Boleque), Năstase, Voiculescu, Vadim Tadijerash etc. etc. Uslamiștii votează USL-ul, numai și numai pentru bani, în sensul că salariile sunt mizerabile. Cu 1000 de lei practic nu ai cum să trăiești, doar încerci să supraviețuiești. Să o luăm pe rând, de la început. În Eritreea, (un stat amărât în Africa) salariul lunar mediu este de 12,45 dolari. De ce nu scribălim rotunjind suma la 12$ sau 13$? Simplu, pentru că având cei 45 de cenți, eritreeanul trăiește de fapt o săptămână întreagă. Adică supraviețuiește. Soția eritreeanului nu lucrează, deci tipul câștigă pentru ambele persoane. Eritreeanca nu lucrează, pentru că are de crescut copiii acasă. Vreo 8-10 prichindei, pentru că ei, adulții nu șitiu ce e acela condom , iar bărbatul când vine acasă, e încâinit rău, și cum o prinde, ¦ cum nu-i scapă și-i dă drumul prin curte . În schimb, în fosta Republică Zaire (acolo unde Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga își făcea pe vremuri veacul), masculul casei aduce salariul mediu de 40-50$ pe lună. El n-are atâția copii ca eritreeanul (doar vreo șase) și când vine de la sapă e mult mai frânt decât acesta, așa că soția îi mai scap㠝, din când în când, de aceea sunt familiile mult mai sărace în urma și ca eritreenii de care vorbeam. Ce voiam să vă spunem, de fapt, cu aceste exemple? Voiam să vă spunem că fiecare țară, fiecare popor trăiește cum își așterne, fiecare se întinde cât îi este plapuma. De ce la noi se câștigă însă așa de puțin, de ce salariul e așa de mic, comparativ cu al țărilor europene vecine? Păi, e simplu. Masculul casei românești, cel ce aduce banii acasă, vine seara târziu acasă, că a stat toată ziua-n birt să- și bea mințile. Ajunge rupt de beat, mangă. Acasă, nu numai că nu e încâinit  de fel, dar soția îl mai așteaptă nervoasă și cu sucitorul în mână, să-i înmoaie oasele. Asta când apucă să ajungă-n casă, că de obicei îl răpune băutura pe prispa casei. Cuplul românesc nu numai că n-are copii sau maxim are 1-2, că nici nu are cum, pentru că soția bețivului îi scap㠝 cam de fiecare dată când vine puțind a trăscău ordinar. Însă, tot nu v-am demonstrat de ce uslamiștii votează ca roboții USL ¦ V-o zicem altă dată că acuma am umplut pagina demonstrându-vă de ce în România salariile sunt mici și consumul de alcool e mare.

– Un catolic, un protestant, un musulman și un evreu discutau la masa de prânz: – Catolicul: Am o avere mare ¦ voi cumpăra Citibank! – Protestantul: Sunt foarte, foarte bogat așa că voi cumpăra General Motors! – Musulmanul: Sunt prinț, sunt fabulos de bogat ¦ intenționez să cumpăr Microsoft! Evreul a mestecat calm în cana de cafea, a așezat lingurița pe masă, a sorbit liniștit din cafea, s-a uitat la ei și le-a spus pe un ton indiferent: – Îmi pare rău dar nu le vând.

– Soțul tocmai termină de citit „Bărbatul casei , o carte care îi învață pe bărbați cum să se impună în relația cu soția. Vine direct la nevastă și proptindu-se în fața ei, zice: – De acum înainte să-ți intre bine în cap că eu sunt bărbatul în casa asta și cuvântul meu e lege! Ai înțeles? Așa. Acum vreau să-mi prepari cina, să mă servești, iar după ce mănânc te duci să-mi pregătești baia, ca să mă relaxez. Iar după baie, ghici cine mă bărbierește și îmi aranjează părul? Uitându-se calmă la el, nevasta întreabă sincer interesată: – Ăia de la pompe funebre?!

– Liderii PDL Vâlcea habar nu au cu ce se mănâncă legislația țării cu toate că mare parte dintre ei sunt parlamentari. Senatorul Dorel Jurcan, care este varză în materie de legislație, s-a luat după colegii săi, juriști de meserie, și a lansat încă o enormitate. Săptămâna trecută a declarat oficial că PDL vrea să se ia cu acte cu UNPR-ul lui Oprea, după formula USL. O idee imposibil de pus în practică din cauza timpului ¦ PDL nu mai are timp să se mărite cu acte, legalizarea oricăror forme de asociere se face cu cel puțin șase luni înaintea alegerilor ¦ Drept urmare UNPR poate să obțină tot ce- și dorește în schimbul unei susțineri minime.

– Angajaților Prefecturii Vâlcea le-a ie șit prin toți porii dorința de schimbare a pesedistului Remus Grigorescu cu pedelistul Petre Ungureanu. Dacă la schimbarea lui Grigorescu din funcție au băut șiampanie, din banii lor, în prezent și apa și-o beau pe sub birouri, nu cumva să-i prindă prefectul că pierd timpul. Cel mai rău și-a luat-o fosta secretară și unul dintre directorii de departament. Secretara a fost dată afară că a vrut să plece mai devreme de ora 20, de și avea program doar până la ora 16, iar directoarea pentru că a îndrăznit să-i comenteze deciziile mai marelui județean abuzive. Prefectul a vrut să o dea afară și pe aceasta, dar nu prea avea cadru legal, așa că i-a luat, în schimb, toate atribuțiile. Din director a transformat-o în tăietor de frunze la câini. Nu are voie să se atingă de nicio hârtie din prefectură, iar cei care-i dau vreun act sunt amenințați cu disponibilizarea. Unde este dictatura democrației, dragi Jurcan, Vâlcu, Zamfirescu “ parlamentari și Bulacu, Moise, Fiera, Filip T. etc. “ păpușari ai electoratului vâlcean? Uite că nu vă înjură lumea degeaba?

– De când a revenit acasă Victor Ponta, din America, tot așteptăm să auzim o declarație avizată, reală, cinstită, despre ce a făcut el pe acolo. Nu credem nici o iotă din ce zice el, acum, că ar fi făcut ( și așa nesemnificativ!). Pentru moment, am înțeles că nu l-a primit nimeni mai de „doamne ajut㠝. Numai niște cărători de serviete de pe la niște departamente fără importanță. Dar suntem siguri, vor ie și la iveală cât de curând peripețiile copilotului în State. Geoană l-a surclasat fabulos. Cine crede că America sau Occidentul nu șitiu cu ce panglicari jalnici și avizi de parvenitism au de-a face, se înșală grav. Lumea bună i-a cumpărat, de mult, pe cei doi maimuțoi. Credeți că SUA ori ceilalți nu șitiu cine e Felix, cum se ocupă presa lui, nu șitiu ce se întâmplă în această țară? – Pataliputra