Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate, 05 iunie 2014

• Îţi trebuie o doză considerabilă de tupeu, ca să spui zâmbind, tu, Zgonea, „colegul lui Mihai Viteazul” • Iată ce înseamnă să i se recunoască redutabilitatea preşedintelui Băsescu de către Obama: „Ce faci, prietene? Mă bucur să vă revăd. Sunteţi bine?” • Scandalul Nana îşi continuă existenţa • Ceea ce se vede pe ecranele televizoarelor, la cele două posturi TV anti-naţionale este campania electorală a socialiştilor

• Îţi trebuie o doză considerabilă de tupeu, ca să spui zâmbind, tu, Zgonea, „colegul lui Mihai Viteazul” şi deţinătorul patentului unora dintre cele mai năucitoare perle de logică şi de stilistică a discursului, că „noi – adică NOI, PSD-ul – îi spuneam lui Antonescu, Dorel…”. Zgonea a fost un lăcătuş de revizie la staţia CFR Craiova. S-a reprofilat în politician pentru că niciodată nu a înţeles rostul loviturilor de ciocan date roţilor de tren, meserie cu care s-a îndeletnicit ani de zile. Se zice că după 1989 a făcut presiuni şi cereri la partid să fie numit şeful staţiei CFR Craiova. Noroc că oameni cu discernământ nu au dat curs cererii, că să vezi atunci trenuri deraiate. Aşa, se pare, că deraiază numai el.

• Iată ce înseamnă să i se recunoască redutabilitatea preşedintelui Băsescu de către Obama: „Ce faci, prietene? Mă bucur să vă revăd. Sunteţi bine?”, i s-a adresat Obama preşedintelui României. În replică, Traian Băsescu i-a mulţumit pentru vizita în România a vicepreşedintelui SUA Joe Biden. „Cu plăcere”, a răspuns Obama. Vă daţi seama că acest dialog are un substrat fantastic. Mai ales remarca despre venirea lui Biden la noi. Aş îndrăzni să cred că mai avem o şansă ca să scăpăm de comunişti în toamnă!

• Scandalul Nana îşi continuă existenţa, deşi activitatea comisiei instituită de premierul Ponta pentru a se răzbuna pe preşedintele Traian Băsescu a încetat. În urma sesizării transmise de Corpul de Control al primului-ministru, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi. În desfăşurarea anchetei, procurorul de caz a înaintat o solicitare Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea prin care a fost adresată rugămintea de a se face verificări la o renumită firmă vâlceană (ROTAREXIM) despre care se afirmă că a tipărit şi livrat formulare de „Certificat de deces” primăriei Nana, prin care anumiţi moştenitori ai terenului cumpărat de fiica preşedintelui au fost declaraţi, în fals, ca fiind decedaţi. Evident, firma vâlceană a executat comenzile dintr-un contract semnat cu administraţia locală Nana, dar falsele documente ce i-a „îngropat” pe adevăraţii proprietari lasă loc de interpretări care trebuiesc verificate şi autorii falsurilor de la Nana traşi la răspundere.

• Marele Comandor al francmasoneriei americane, reformatorul Ritului Scoţian Antic şi Acceptat, Albert Pike, i-a dezvăluit politicianului italian Giuseppe Mazzini planurile francmasoneriei într-o scrisoare trimisă pe 15 august 1871. Iată ce scria Pike: „Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Illuminaţilor să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile. Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final. Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Illuminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc (…)”. Dacă primele două războaie mondiale s-au întâmplat exact aşa cum le-a descris Pike, iar în planul celui de-al treilea recunoaştem evenimentele din prezent, putem considera că masoneria şi-a pus planul în aplicare. Acest mason de gradul 33, lider de seamă a Ku Klux Klan, a cărui statuie se află la loc de cinste în capitala Statelor Unite, Washington D.C., dezvăluia în lucrarea Dogmă şi ritual faptul că „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor, iar cealaltă este publică”.

• Ceea ce se vede pe ecranele televizoarelor, la cele două posturi TV anti-naţionale este campania electorală a socialiştilor. Ei nu au proiecte, programe, realizări. Fură munca altora şi se laudă cu ea. Iar pentru siguranţă, mint şi denigrează adversarii. Nu întâmplător Ponta minte într-una şi acuză fără dovezi. Meteahnă comunistă. Până să se apere persoana în cauză, până să se demonteze minciunile, trece un rând de alegeri, iar în mintea oamenilor rămân etichetele mincinoase puse oamenilor cinstiţi şi capabili. Iată-le pe rând: „Vin moşierii, vin patronii, vine regele, n-aţi mâncat salam cu soia”, etc. Aşa a câştigat Iliescu şi partidul roşu atâtea mandate, exploatând frica oamenilor. „Au tăiat pensii (minciună!), au tăiat salarii (s-au recuperat!)” – strigau socialiştii USL, lui Boc şi Băsescu. Omul a rămas cu impresia asta, că trăieşte rău, pentru că „i s-a tăiat”, deşi a recuperat integral, ba şi ceva pe deasupra. Despre MRU s-a spus că foloseşte „alifii scumpe, vita Kobe”, etc., de parcă Ponta şi ai lui mănâncă tocană de cartofi. Despre Udrea lumea aşa ştie, că din cauza genţilor şi papucilor ei, nu li se dublează pensiile şi ajutoarele. Nu zicea Ponta că-i vinde la licitaţie ce are în dulap, ca să plătească pensii şi salarii? Şi oamenii chiar au crezut, d-aia o urăsc. Văd că trăiesc prost şi dau vina pe Boc, Băsescu, Udrea, că aşa li s-a spus, nu pe seama faptului că Ponta e un incompetent, înconjurat de inşi corupţi, care fură tot. Cu astfel de alegători, uşor de minţit şi manipulat, se mai sacrifica o generaţie, sau chiar două. Dureros!

• Un grup de 42 deputaţi PSD, printre care Victor Ponta şi Liviu Dragnea, au iniţiat o propunere legislativă care reglementează aprobarea, arborarea şi folosirea de către unităţile administrativ teritoriale a steagurilor proprii, ca simbol local. Iată cum, după mai bine de 20 de ani de lobby la Guvern, maghiarii din România îşi văd visul cu ochii. În timp ce alţii îşi apără cu sânge drepturile şi teritoriile lor, prin Ucraina, spre exemplu, noi cedăm din suveranitate şi acordăm drepturi în dreapta şi în stânga pe semnătura lui Ponta. Individul este cel mai prost conducător pe care-l putea să-l aibă România în aceste vremuri tulburi care pot reprezenta o oportunitate pentru noi ca naţiune: posibilitatea unirii cu R. Moldova sau, din contră, dezmembrarea ţării. Il Dottore Viorel, alias Ponta Naumovici, este capabil de orice ordinărie, de orice decizie anti-naţională pentru a-şi menţine puterea cu orice preţ, pentru a-şi putea apăra şi îmbuiba în continuare găştile de baroni şi baroneţi din teritoriu, iar Parlamentul, în majoritate covârşitoare format din români, va fi de acord cu umilirea naţiei şi va vota cum cere plagiatorul. Trebuie să se întâmple ceva în România, ceva de genul Kiev, nu atât de sângeros, dar puterea actuală nu poate fi dată jos decât prin demonstraţii sau alegeri anticipate, altfel UE şi NATO ne vor lăsa la cheremul lui (ras)Putin. Alegeţi, români!!!