Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.urban.ro

VEZI cine sunt concurentele noului sezon “Te cunosc de undeva!”

FOTO: www.urban.roEmsisiunea „Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon. Zece concurenți asteaptă cu nerbadare să intre în fascinantul joc al transformarilor totale propuse de buclugaşa ruletă a personajelor.

Cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon sunt Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor. Misha, sotia lui Connect-R a declarat ca se bucura sa participe la acest show, si spera sa invinga teama de necunoscut:

„Mă bucur mult să fiu aici. Îmi plac foarte mult colegii și echipa show-ului. Mi-e puțin teamă de necunoscut și de faptul că nu știu exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că mă voi acomoda. Va fi un pic mai complicat cu programul, pentru că sunt obișnuită să stau cu Maya (n.n. fetița ei și a lui Connect-R) 24 de ore din 24 dar, în această perioadă de filmări, mă va ajuta mama, care va veni de la Galați special pentru asta”, a declarat artista.