Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto a1.ro

VEZI ce acuzaţii îşi aruncă DELIA şi Andreea BĂLAN! Culoarea părului e la mijloc

foto a1.roSchimbările radicale de look sunt un apanaj al vedetelor autohtone care nu ştiu cum să mai iasă în faţă. Ultima fiţă printre vedetele feminine din România este să-ţi vopseşti părul în culorile curcubeului.

Până acum, acest stil a fost adoptat de Delia şi Andreea Bălan, însă nu se ştie care s-a vopsit prima, în acest fel acuzându-se una pe alta că se copiază. După izbucnirea scandalului, Andreea Bălan a dezvăluit pe pagina sa de socializare care este adevărul din spatele deciziei de a se vopsi curcubeu.

“Acum o luna, in America, m-am facut curcubeu pentru un videoclip pe care il voi lansa in octombrie. Delia se face curcubeu zilele astea. Cine copiaza pe cine cu parul colorat sau cu hainele? Radeam mai devreme cu ea pe tema asta. Nimeni nu copiaza pe nimeni, trendurile sunt aceleasi, fiecare are ori inspiratia din acelasi loc ori o echipa de stilisti foarte buna. Daca presa ne-ar intreba si despre lucrurile astea in interviuri (nu numai despre viata personala), ati sti deja ca planuim schimbarile cu multe luni inainte. Fiecare e unica in felul ei insa avem si lucruri care ne fac sa fim la fel”, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de Facebook, coform a1.ro.