Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un nou proiect „deosebit” al tânărul DJ Vlad Odagiu. Va mixa de pe cea mai înaltă clădire din România

Vlad Odangiu, tânărul și celebrul Dj din Râmnicu Vâlcea, nu are limite atunci când vine vorba de stabilirea unor noi recorduri.

Pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă, Vlad Odangiu, un dj în vârstă de doar 17 ani, are încă un proiect mega-impresionant. Își propune să stabilească un nou record, acela de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România. Este vorba despre Sky Tower București, o clădire de 137 de metri înălțire, cu 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca. Prin acest eveniment, Vlad speră să-i facă pe oameni să iasă din cotidian și să se distreze pe cele mai tari hit-uri ale momentului.

Evenimentul intitulat „Youngest dj on top of România” se va desfășura în luna februarie, dată exactă urmând să fie anunțată imediat ce se vor pune la punct toate detaliile.

Dorința lui de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România vine după ce în vara anului trecut a mixat pe cea mai înaltă clădire din Oltenia, un ansamblu rezidențial cu 18 etaje din Râmnicu Vâlcea. 

În trecut, Vlad Odangiu a mai fost implicat și în proiectul „Dj in nature” și a mixat în locații precum: Valea Oltului, Vârful Roman și Vârful Cozia.

Citiți și PROIECT AMBIȚIOS a 3 DJ. #DjInNature la înălțime, în cele mai frumoase locații din Vâlcea