Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Trăsniţii mai tari decât Familia Simpsons! I-au surclasat şi au intrat în Cartea Recordurilor

Guinness Book a desemnat „Trăsniţii” de la postul de televiziune Prima TV ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume. Producţia românească a surclasat astfel animaţia „The Simpsons”, care a deţinut până acum recordul mondial.

Având un număr total de 1345 de episoade, însumate cu cele trei denumiri sub care serialul a fost difuzat la Prima TV, respectiv “Trăsniţi în N.A.T.O.”, “Trăsniţi din N.A.T.O.” şi „Trăsniţii”, sitcom-ul produs de Grig Chiroiu a intrat în Cartea Recordurilor doar cu cele 689 de episoade, înregistrate sub titulatura de “Trăsniţii”. Dar chiar şi aşa românii au reuşit să le “sufle” titlul americanilor de la „The Simpsons”, cei care au deţinut până acum recordul modial, cu 573 de episoade.

“Am intrat în Guinness Book! Am reuşit! Suntem recunoscuţi internaţional, suntem fenomenali, mondiali, victorioşi, mândri şi de neoprit, suntem fericiţi până la lacrimi şi atât de entuziasmaţi încât am vrea să vă îmbrăţişăm şi să vă pupăm pe toţi. Acest titlu înseamnă atestarea unui efort susţinut timp de doisprezece ani, înseamnă împlinirea unui vis pe care

l-am tot avut în ultimii cinci ani, înseamnă că acum toţi fanii noştri se pot făli şi se pot lauda cu noi”, a mărturisit fericit Grig Chiroiu în numele întregii echipe la fel de entuziasmată la aflarea veştii.

“Privind în profunzime, există ceva mai important decât recunoaşterea de către Guinness. Mai importantă e realitatea că voi, fanii noştri, aţi fost mereu motorul nostru, că pentru voi am muncit, că voi ne-aţi susţinut prin simplul fapt că v-aţi bucurat de noi, de serialul nostru, că ne-aţi încurajat, prin prezenţa voastră în faţa televizoarelor, să credem în acest proiect, că ne-aţi făcut să ne simţim iubiţi, că încă vreţi să ne vedeţi, că încă ne permiteţi să vă înveselim. Aşa că, dragi fani, vă mulţumim şi vă rugăm să consideraţi această victorie ca fiind a voastră în primul rând şi a noastră alături de voi! Pregătiţi-vă pentru ce va urma! Vă vom surprinde!”, a mai adăugat Grig Chiroiu.