Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Topul celor mai bune filme cu super-eroi

Filmele cu super-eroi sunt la mare căutare și au parte de încasări record la box-office. Cele mai bune dintre ele au trecut chiar de pragul miliardului de dolari încasați.

Iată cum arată topul:

1. The Dark Knight (2008) – Nu este considerat doar unul dintre cele mai bune filme cu super-eroi, ci și printre cele mai bune din istoria cinematografie. The Dark Knight ocupă locul 4 în topul realizat de IMDB al celor mai bune filme din istorie, având nota 9, din pest 2.3 milioane de voturi exprimate. În The Dark Knight, orașul Gotham este aruncat în haos de Joker, interpretat de Heath Ledger. Totuși, Batman, interpretat de Christian Bale, începe să facă ordine în Gotham cu ajutorul lui Jim Gordon și a lui Harvey Dent. The Dark Knight este a treia parte din această trilogie. The Dark Knight a câștigat două premii Oscar, a avut un buget de 185 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 1 miliard de dolari.

Succesul filmului a fost răsunător, iar ulterior au apărut inclusiv colecții de haine inspirate din această producție. De asemenea, pe casino.netbet.ro pot fi accesate și două jocuri inspirate din povestea acestui film – The Dark Knight Rises și The Dark Knight. Cel mai recent este primul, o producție Playtech cu o grafică de excepție și o coloană sonoră pe măsură, ce poate fi accesată pe NetBet, operator licențiat de ONJN, care mai deține în portofoliu și o excelentă secțiune de pariuri sportive, disponibilă la adresa https://sport.netbet.ro/.

2. Iron Man (2008) – Robert Downey Jr. interpretează rolul lui Tony Stark, un mi-liardar ce se transformă în super-erou după ce este rănit grav. El își construiește o armură specială din dorința de a supraviețui, dar în același timp trebuie să lupte cu cei care vor să pună mâna pe tehnologiile sale avansate. Iron Man a avut un buget de 140 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 580 de milioane de dolari. De asemenea, în această serie au mai fost două continuări. Iron Man a avut și două nominalizări la gala Premiilor Oscar din 2009.

3. The Avengers (2012) – Acest film din universul Marvel are o distribuție de top și a fost una dintre cele mai așteptate producții din 2012. Printre actorii care au făcut parte din The Avengers se regăsesc Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, dar și Samuel. L. Jackson. The Avengers a avut un succes comercial uriaș, având încasări de peste 1.5 miliarde de dolari. A fost filmul numărul 1 din 2012 la acest capitol, iar revista Empire l-a inclus în top 100 al celor mai bune filme din istorie. A avut trei continuări, în 2015, 2018 și 2019.

4. Aquaman (2018) – DC Comics l-a creat pe Arthur Curry, super-eroul Aquaman. Acesta este jumătate pământean și jumătate atlant. El este moștenitorul regatului Atlantidei, dar când afla că regatul este condus de fapt de fratele său vitreg și malefic, el trebuie să își accepte identitatea și drumul în viață, fiind un justițiar. Din distribuția Aquaman fac parte Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe și Patrick Wilson. Regia e semnată de James Wan. E un film cu efecte vizuale exce-lente, care a avut încasări de peste 1.1 miliarde de dolari, la un buget de până în 200 de milioane de dolari.

5. Man of Steel (2013) – Acest film arată originea lui Superman. Prezintă momen-tul în care tânărul Clark Kent realizează că are puteri extraordinare și că nu este de pe această planetă. Astfel, el vrea să își afle originile și scopul pe Pământ, dar ajunge să protejeze omenirea. Man of Steel este regizat de Zack Snyder, iar din distribuție fac parte Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon și Kevin Costner. Bugetul a fost de 225 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 650 de mi-lioane de dolari.