Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinți, condamnat la închisoare

Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul lui Firicel din serialul Las Fierbinți, a fost condamnat la închisoare. El a ajuns în fața instanței, după ce a fost prins fără carnet și băut la volan, dar și sub influența altor substanțe interzise.

Sentința de un an de închisoare este cu amânare, nu una executorie, ceea ce înseamnă că va trebui să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018). Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…) Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018)”, este sentința conform capital.ro.