Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Teo Trandafir – invitata Andreei Marin

Invitată în platoul emisiunii „Preţuieşte viaţa”, de pe TVR 1, unde prezentatoare este Andreea Marin, în prima ediţie, Teo Trandafir a rememorat, nu fără emoţie, momentele de groază prin care a trecut în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută, izbucnind în plâns în momentul în care Andreea Marin i-a prezentat un clip înregistrat, cu un mesaj din partea Maiei (fiica sa).

Dacă în urmă cu ceva timp Teo a avut-o ca invitată pe Andreea Marin în emisiunea sa de la Kanal D, aseară a fost rândul Zânei să discute cu prietena sa, în cadrul emisiunii „Prețuiește viața”, de pe TVR 1.

Deși este tot timpul o fire veselă, atunci când vine vorba despre perioada petrecută la Viena, la spital, Teo devine foarte serioasă și se bucură că poate fi din nou alături de fiica ei.

[quote width=”auto” align=”none” border=”#666″ color=”#666″ title=”a spus Teo, despre clipele grele prin care a trecut.”]„Mă săturasem să învăţ să merg. E greu să te ridici, după ce ai stat atât de mult în pat. Într-un an au fost cinci operaţii, într-o lună jumate, patru operaţii. Problema era cu capul. Nu îmi aminteam multe, oameni, fapte. Şi acum, văd oameni pe care îmi dau seama că îi ştiu, dar nu îmi amintesc numele lor. Sper să îmi dea un mail să îmi spună”[/quote]

Ea a mai declarat că au fost momente în care credea că va pierde lupta cu viaţa, dar că fiica ei a fost cea care a motivat-o să lupte: „Mi se opriseră organele. Am zis că nu mai pot. Vrei să mori demn. Eram siguri că o să mor, şi eu şi doctorul de la spitalul din Viena. Dacă nu era fiica mea, eu muream, în mod sigur. Nu m-am rugat niciodată la Dumnezeu, nu am cerut niciodată. Dar s-a întâmplat să fie ziua Maiei. Eu tot făceam febră. Am spus aşa: «Doamne, ai avut întotdeauna în mine un client mai puţin. Acum te rog, ajută-mă». Şi am scăpat de febră. Era pentru prima dată când nu eram la ziua Maiei” a mai adăugat Teo Trandafir, care a izbucnit în lacrimi în momentul în care Andreea Marin i-a arătat un video înregistrat, în care micuţa Maia i-a transmis mamei un mesaj emoţionant.