Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: thenational.ae

„Star Wars: Trezirea Forţei”, cele mai multe nominalizări la MTV Movie Awards

Foto: thenational.aeFilmul „Star Wars: Trezirea Forţei” a fost nominalizat la 11 categorii la ediţia din acest an a MTV Movie Awards, iar actriţa britanică Daisy Ridley (23 de ani) a fost nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă”, „cel mai bun erou” şi „cea mai bună scenă de luptă”.

John Boyega, de aceeaşi vârstă cu Daisy Ridley, a fost nominalizat pentru „cel mai bun debut” şi „cea mai bună scenă de acţiune” pentru rolul dezertorului Stormtrooper Finn din „Star Wars: Trezirea Forţei”.

Filmul „Star Wars: Trezirea Forţei” este şi în competiţia pentru „cel mai bun film al anului” şi pentru „cea mai bună distribuţie” la MTV Movie Awards.

Pelicula „Star Wars: Trezirea Forţei” este o continuare a faimoasei saga create de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de cea din episodul al şaselea al seriei, „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.

Trofeele MTV Movie Awards se acordă în funcţie de aprecierile publicului. „În competiţia pentru premii intră filme explozive, cu încasări foarte mari, pentru care oamenii s-au îmbulzit în cinematografe să le vadă: comedii, filme cu supereroi, ştiinţifico-fantastice, fantastice şi de acţiune”, a declarat producătorul executiv al show-ului MTV Movie Awards.