Acasă Monden ŞOC la X Factor: A fost respins, deşi a primit trei de...

ŞOC la X Factor: A fost respins, deşi a primit trei de „Da”!

Silviu Laiu, cunoscut de prieteni drept Dumbo, susține că a fost respins din emisiunea-concurs difuzată pe Antena 1, chiar dacă a primit trei de „DA” din partea juraților. Tânărul a impresionat cu o piesă a trupei Holograf.

„Apreciez «revoluţia» de comentarii frumoase şi aprecieri, însă treaba stă aşa: după 2 săptămâni de la înregistrările din vara pe care tocmai le-aţi văzut la televizor, am fost sunat de o d-ră din staff-ul X Factor care mi-a spus că «din motive obiective» am fost respins din competiţie (deşi am primit 3 de DA din partea juraţilor). Nu cred că am fost singurul în această situaţie şi nu cred că cei care s-au înscris în această competiţie sunt aleşi numai de Juriu. Însă sunt un gras (acum de fapt am mai slăbit) mândru că am cântat o melodie de-a lui Bittman, în faţa lui Bittman şi i-a mai şi plăcut :))). Aştept cu nerăbdare să îi văd pe cei care au rămas în concurs. Mulţumesc pentru susţineri”, a scris Laiu Silviu pe Facebook.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentMoţiunea pe tema privatizării CFR Marfă a fost respinsă
Articolul următorAvocaţii lui Brădean şi Mihăilă susţin că doar complicii sunt arestaţi, dar nu şi mituitorul în Dosarul Hidroelectrica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.