Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: nydailynews.com

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat

Foto: nydailynews.comRapperul Busta Rhymes, în vârstă de 43 de ani, a comis-o din nou şi se află sub arest.

Busta se pare că a avut o altercație cu un angajat al unei săli de fitness, din cartierul newyorkez Chelsea, în timpul căreia l-a lovit pe acesta în partea din spate a capului cu o cutie de suc din pudră proteică. Drept prin urmare, acesta se află în prezent în arest, în New York.

Cert este că deși încă nu se știe cât de grav este rănit respectivul angajat, artistul a fost imediat ”săltat” pentru agresiune.

Însă lucrurile nu vor rămâne așa pentru că totul se va soluţiona rapid de către avocatul artistului, care spune că artistul nu a comis nici o infracţiune şi că s-a făcut prea mult tam-tam pe un lucru „minor”. „Aceasta este încă o încercare de a profita de celebritatea lui Busta” spune avocatul rapperului.

Aceasta nu este prima dată când rapperul este acuzat de agresiune. În august 2006, Busta a bătut un bărbat pentru că acesta i-a scuipat pe maşină. Şase luni mai târziu, a fost condamnat la şase luni de închisoare după ce l-a agresat fizic pe fostul lui şofer. În 2009, un incident l-a avut drept protagonist tot pe Busta Rhymes, când a fost nevoit să plătească 72.000 de dolari unui spectator pe care l-a agresat în timpul unui concert din trecut.