Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Ovidiu Lipan Ţăndărică îşi lansează cel mai nou proiect

Ovidiu Lipan Țăndărică va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea cu ocazia lansării unui nou proiect muzical în stil balcanic alături de artiști și prieteni precum Rona Hartner, Stelu Enache, Costică Panțîru și Fanfara 10 Prăjini și Grupul Balcano. Evenimentul va avea loc pe 22 decembrie 2015 începând cu ora 19:30, iar invitații speciali ai serii vor fi Rona Hartner și Stelu Enache, cu participarea Panțîru Brass & Grupul Balcano. Intrarea la acest eveniment este gratuită, ne informează infomusic.ro.

Un reper important pentru acest concept este spectacolul “The Balkanik Explosion” din anul 2011, de la Sala Palatului, primit atât de bine de public, încât, deși fusese anunțat pentru 90 de minute, programul s-a extins ad-hoc la trei ore, nimeni de pe scenă sau din sală neîndurându-se să plece.

Repertoriul proiectului muzical Ovidiu Lipan Țăndărică & Rona Hartner, la care Stelu Enacheeste adesea invitat special, variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică:”Tango Toledo”, „Balerina”, „Ave Maria”, „Margareta” și melodii armenești compuse în coproducție: „Natalis”, „Trandafirlu”, „Bachița”, până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite:”Sârba lui Jenică”, „Hora Moldovenească”, „Sârba de la Cozmești”, „Ciocârlia”.

Seria de evenimente va continua în București, Bacău, Constanța și Craiova.