Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Patronul B1 TV a postat pe internet poze cu soția sa goală

Bobby Păunescu uimește din nou! Regizorul și patronal B1TV își surprinde de fiecare dată prietenii virtuali cu pozele publicate pe rețelele de socializare, așa că nu mare le-a fost mirarea acestora când i-au văzut ultima postare. Păunescu a postat chiar de ziua lui o imagine în care soția lui, super modelul Alice Peneacă apare făcând baie goală, în mijlocul naturii.

Alice Peneaca și Bobby Păunescu formează un cuplu celebru. Unul dintre cele mai cunoscute atât în România, cât și de peste hotare. Ea este un model de top, iar el un renumit regizor, însă este celebru și pentru priceperea în afaceri.

CACAN.ro a stat de vorbă cu Alice, iar tânăra a mărturisit că Bobby Păunescu este tot ceea ce și-a dorit vreodată. Cum s-au cunoscut cei doi? Ei bine, rețeaua lui Mark Zuckerberg a fost de bun augur.

„Eu și Bobby am vorbit prima dată pe Facebook. El m-a abordat, m-a întrebat dacă sunt interesată de cariera de actriță și apoi ne-am întâlnit la petrecerea de sfârșit de an a firmei lui. Când l-am văzut, mi-au tremurat picioarele. Am știut din acea clipă că va fi al meu, că vom rămâne împreună. Gala Elle are o semnificație aparte, căci a fost primul eveniment la care noi am ieșit în public ca și cuplu.”, a declarat Alice Peneaca, pentru CANCAN.ro.