Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PARODIA DEVENITĂ VIRAL PE NET: Şi eu sunt varan

Actorii de la Mondenii sunt protagoniştii unei excelente parodii care deja face furori pe net şi care îl care în prim plan pe Dan Voiculescu şi spectacolul făcut de ANTENE în momentul arestării mogulului.

Versurile parodiei au fost scrise într-o singură noapte. Ultima parodie a Mondenilor de la Prima TV, „Și eu sunt varan”, face furori pe Youtube. În doar câteva ore, zeci de mii de oameni au vizualizat videoclipul și l-au recomandat prietenilor

„După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta. Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist și cu un umor de calitate”, a povestit actorul Alex Bogdan.

Ideea le-a aparținut lui George Dogaru și Bogdan Cotleț, regizor și, respectiv, actor la Mondenii. Lor li s-a alăturat Pavel Bârsan, care, alături de Bogdan Cotleț a scris, într-o singură noapte versurile parodiei. La 10 ore după protestul Antenelor parodia „Și eu sunt Varan” a Mondenilor era și filmată. „Bogdan a semnat versurile, împreună cu Pavel Bârsan. Au stat o noapte și le-au scris. A doua zi, am înregistrat 10 ore, timp în care ne-am și filmat și asta a fost. Este un mesaj spontan, isteț”, a mai povestit Alex Bogdan.

„Am primit mesaje și pro și contra, evident, dar noi nu ținem partea nimănui. Piesa este un pamflet și trebuie tratată ca atare”, a conchis Alex Bogdan.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/rh2dcW4lBUQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]