Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Părinții lui Răzvan Ciobanu s-au retras la pensiunea lor din Vâlcea, Valea Latoriței, pentru a plânge moartea renumitului designer

În primăvara anului 2019, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident de maşină. Părinţii designerului s-au retras, plini de durere, la pensiunea pe care o deţin în Vâlcea, pe Valea Lătoriței.

Deşi şi-au dorit iniţial să renunţe la a primi turişti în frumoasa locuinţă, aceştia au hotărât să se implice în afacere pentru a avea o ocupaţie care să le aline dorul de băiatul lor.

Anul acesta, însă, afacerea a fost sistată de pandemia de coronavirus. Dotată cu foişoare mari, terasă şi un ponton de 150 de mp, pensiunea a primit din nou turişti începând cu 1 septembrie. Cu siguranţă, pierderile financiare au fost destul de mari, dat fiind că aproape şase luni, locaţia a fost închisă.

Pe 28 aprilie 2019, moartea lui Răzvan Ciobanu şoca pe toată lumea. Celebrul designer a fost găsit mort, în a doua zi de Paște, lângă mașina răsturnată în apropierera localității Săcele din Constanța.