Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Obama şi Beyonce, love affair

Presa din SUA ar fi pe punctul să dezvăluie o legătură între preşedintele Barack Obama şi cântăreaţa Beyonce. Mai exact cotidianul Washington Post ar dezvălui marţi, 11 februarie a.c., o relaţie între Barak Obama şi Beyonce. Bomba mediatică a fost lansată de paparazzi Pascal Rostain, la o emisiune care Jean-Marc Morandini o realizează la Europe 1, acesta spunând că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o «afacere» între Obama şi Beyonce. Recent, în ziarul „National Enquire” a apărut o informaţie, conform căreia ar exista probleme în cuplul prezidenţial, ba mai mult decât atât Obama şi soţia lui, Michelle, ar fi în pragul divorţului.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar», a declarat el la microfonul emisiunii realizate de Jean-Marc Morandini.

De altfel, acest lucru va ieşi la iveală mâine în «Washington Post». Deci nu se poate spune că ar fi vorba de o presă de scursură, care ar scrie despre o presupusă legătură între preşedintele Barack Obama şi Beyonce. Pot să vă asigur că lumea întreagă va vorbi despre acest lucru», a declarat el, citat de Gala.fr.

„Într-un prim moment au existat imagini fixe sau televizate ale cuplului Obama devenit puţin cam distant, a remarcat el. În mod legitim se pot pune câteva întrebări. Am constatat acelaşi lucru examinând imagini între Hollande şi Trieiweiller.

Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn (actriţa care a avut o relaţie cu preşedintele John F. Kennedy – n.n.) sau Monica Lewinsky (asistenta de la Casa Albă cu care s-a încurcat Bill Clinton – n.n.). Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om” – susţine paparazzi.

Într-un interviu acordat în 2012 unui post din Cleveland, Obama a vorbit despre Beyonce şi Jay Z. „Am învăţat să-i cunosc”, spunea el. „Sunt bune persoane. Beyonce nu putea fi decât foarte prietenoasă cu Michelle şi fetele (soţia şi fiicele lui Obama – n.n.). Deci suntem buni prieteni. Vorbim despre aceleaşi lucruri cu care vorbesc cu toţi prietenii mei”.

Amintim că Washington Post este unul dintre cele mai prestigioase ziare din SUA şi din lume, el fiind reputat pentru anchetele sale, care i-au adus nenumărate premii Pulitzer.

Este cotidianul care a dezvăluit, de pildă, afacerea Watergate, care a zguduit din temelii societatea americană şi în urma căreia preşedintele Richard Nixon a demisionat.