Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Antena Stars

Monica Anghel are probleme grave de sănătate

Foto: Antena StarsCelebra cântăreaţă Monica Anghel a fost văzută tot mai rar în peisajul monden, mai ales după ce s-a retras și de la matinatul pe care-l realiza la Europa FM. Acum s-a aflat și de ce: cântăreața suferea de dureri groaznice de spate și a ajuns chiar să nu mai poată merge.

Invitată în emisiunea „Agentul VIP“ de la Antena Stars, Monica Anghel a declarat: „Povestea aceasta e mai veche, e de acum doi ani, când am fost diagnosticată cu o hernie de disc și trei medici neurochirurgi mi-au spus în aceeași zi că trebuie să mă operez de urgență. Am făcut o semipareză, deci nu mai puteam să mai merg. A fost un moment îngrozitor de greu pentru mine, pentru că m-am speriat foarte tare. Am fost chiar și la un profesor de recuperare şi mi-a spus că n-am nicio şansă şi că trebuie să mă operez de urgenţă”.

Dar de când a ajuns pacienta unei clinici private, unde a început fizioterapia, Monica Anghel a văzut imediat o îmbunătățire a stării sale de sănătate: „Asta se face, în mod normal, de două ori pe an, ca să nu mai ai probleme. Sigur, fizioterapia trebuie susținută și cu kinetoterapia, o gimnastică specială pentru afecțiunile pe care le are fiecare. E drept, eu am stat un an de zile cu durerile alea, doar că acum doi ani, în noiembrie, am avut niște dureri de mă dădeam cu capul de pereți. Îngrozitor a fost! Dar după a doua ședință pe care am făcut-o aici, la clinică, n-am mai avut niciun fel de durere. Mi-era frică să merg, că nu-mi venea să cred că nu mai am nicio durere. Acum sunt bine, n-am renunțat la tocuri, nici la călărie – mai merg să călăresc, dar nu în fiecare zi, așa cum făceam într-o perioadă, vreau să fiu sănătoasă pentru copilul meu, Aviv, să pot să merg cu el, să mă joc cu el…”, a mai spus ea la Antena Stars.