Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Laura Cosoi a câştigat “Gourmand World CookBook Awards”

Cea mai prestigioasă competiție internațională pentru publicații gastronomice din toată lumea, Gourmand Cookbook Award, cu o tradiție de 20 de ani, “Oscarul culinar”, cum a fost denumit, și-a desemnat câștigătorii de anul acesta, la cea de-a XX-a ediţie, la festivitatea care a avut loc anul acesta în Yantai, China. Laura Cosoi a fost reprezentanta României la acest prestigios concurs, iar jurnalul ei culinar și de debut totodată, “Rămâi la masă”, a fost desemnat câștigător la secțiunea Best Tv Chef Book – Europe a premiilor Gourmand cu premiul “Best in the World”.

“Sunt extrem de emoţionată! Proiectul „Rămâi la masă?” este foarte important pentru mine şi nu am visat niciodată că aş putea ajunge să particip la o astfel de competiţie – cea mai mare din lume! – cu atât mai mult nu m-am aşteptat să câştig! Iată că pasiunea pe care am pus-o în această carte a impresionat juriul, al cărui preşedinte, Edouard Cointreau, mi-a înmânat diploma!

Sunt copleşită şi extrem de fericită că am parte de o experienţă atât de frumoasă şi intensă! În acest moment am rămas fără cuvinte şi încă tremur de emoţii! Mă simt extrem de norocoasă! I-am dedicat acest premiu iubitului, prietenului, partenerului şi viitorului meu soţ, Cosmin, care mă susţine în tot ce fac şi fără de care nu aş fi unde sunt acum!”, scrie Laura Cosoi, câștigătoarea “Oscarului culinar” în 2015, pe blogul ei personal.

Astfel, Laura Cosoi este prima autoare a unei cărți de bucate care a adus în România “Oscarul culinar”, câștigat, printre alte nume celebre, de Jamie Oliver, în 2000 și 2010.