1

David Beckham şi fiul său, implicaţi într-un accident

Fostul căpitan al naţionalei britanice de fotbal, David Beckham a fost implicat într-un accident auto. În maşină se afla şi fiul său, Brooklyn, scrie Daily Mail.

Conform declaraţiilor martorilor, superstarul britanic David Beckham a intrat cu maşina, ieşind de pe aleea reşedinţei sale din Beverly Hills, într-un autoturism care circula regulamentar, condus de o femeie.

Nimeni nu a avut de suferit în urma impactului, maşinile sunt însă avariate. Beckham şi-a cumpărat maşina, un Land Rover sport, în 2010 şi a plătit pentru ea între 60.000 şi 76.000 de dolari. După accident, Beckham a aşteptat sosirea poliţiei, care a discutat cu el şi cu cealaltă persoană implicată în accident.

Nu este prima dată când David Beckham şi fiul său Brooklyn sunt implicaţi într-un accident de circulaţie. În 2011, aceştia au scăpat nevătămaţi ca prin minune, atunci când maşina pe care o conducea David Beckham, un Cadillac Escalade, a fost al treilea vehicul implicat într-un accident în lanţ, pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Los Angeles.