Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Da, mamă, a scăpat! Piesele Deliei şi ale Corinei, Mira şi Skizzo Skillz au primit aviz pozitiv

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a analizat, marţi, două melodii interpretate de Delia, „Da, mamă” şi „Cum ne noi”, şi melodia cântată de Corina, Mira şi Skizzo Skillz, „Fete din Balcani”, considerând că acestea nu încalcă legislația audiovizuală. Cele două melodii au ajuns pe masa CNA ca urmare a unor reclamații primite de forul audiovizual din partea unor telespectatori..

Una dintre reclamații spune că versurile melodiei „Da, mamă” a Deliei că „promovează alcoolul, iar conţinutul versurilor e total needucativ”. „Este o melodie care incită la consumul de alcool în rândul adolescenţilor mesajul fiind acela că dacă suferi din dragoste trebuie să îţi îneci necazul în băutură şi să te îmbeţi ca să uiţi”, mai spune o altă reclamație. Pe de altă parte, în cazul melodiei „Cum ne noi”, un reclamant a considerat că „conotatiile sexuale din versuri sunt evidente”.

Membrii CNA au decis că în aceste cazuri nu se impune nicio măsură, fapt pentru care cele trei melodii pot fi difuzate în continuare de televiziuni şi radiouri.