Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Rodica Buican- revelion la hotel Orizont

Cristian Buican, divorţ la notar

Divorţ amiabil în familia preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican. Acesta pare-se că a survenit pe la sfârşitul anului trecut, când cei doi soţi au hotărât că le este mai bine separat, decât împreună. Oricum, de ani buni, Cristian şi Rodica Buican aveau vieţi separate. Primul semn despre schimbarea survenită a fost că acela că ex-doamna Buican şi-a completat profilul de Facebook şi cu numele de fată, Negreanu, dar şi faptul că doamna a petrecut de revelion în compania câtorva prietene apropiate, la hotelul Orizont din Călimăneşti, în timp ce soţul ei a preferat altă locaţie.

Mai mult decât atât, Cristian Buican a simţit nevoia să le comunice şi colegilor săi din BPT că intenţionează să divorţeze. La începutul lunii decembrie, atunci când deputatul Traian Dobrinescu a propus-o pe doamna Buican pentru postul de inspector şef adjunct la IŞJ, Buican ar fi comentat că oricum nu o să-i mai poarte mult numele de familie. Lucru de care, se pare, că deputatul s-a ţinut de cuvânt.

„Împotriva voinţei lui Cristian Buican, soţia lui, Rodica Buican, a fost validată la ultima şedinţă a BPT-ului liberal pentru a ocupa funcţia de inspector şef adjunct al IŞJ Vâlcea. Se pare că doamna în cauză este foarte apreciată de membri liberali, lucru care nu are nicio legătură cu faptul că este soţia preşedintelui PNL Vâlcea. Propunerea a venit din partea deputatului Traian Dobrinescu, şi cu toată opunerea lui Buican, s-a trecut la vot. Buican şi câţiva apropiaţi de-ai lui s-au abţinut sau au votat împotrivă, însă propunerea a avut majoritate, fiind considerată oportună. Aşadar, în câteva zile, Rodicăi Buican îi va veni numirea de la Bucureşti, ministrul Pricopie aşteptând doar un nume de la Vâlcea pentru a semna ordinul” – scriam noi, la vremea respectivă. Drept este că numirea doamnei n-a mai venit nici până în zilele noastre, chiar dacă preşedintele PNL şi-a recuperat preţiosul nume de familie.