Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CARMEN ŞERBAN se ia de bărbăţia lui LEO DE LA STREHAIA: E prea mică, are doar 4 cm!

Cântăreaţa de manele, Carmen Şerban, se duelează din nou cu Leo de la Strehaia, cel care a fost iubitul ei, în urmă cu mai mulţi ani. Cei doi s-au acuzat reciproc într-o emisiune televizată, la Kanal D, împroşcându-se cu noroi. Iniţial, Carmen Şerban l-a criticat în termeni duri pe Leo, dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos spunând despre manelistă că îşi plătea iubiţii pentru partidele de sex.

„Carmen a ajuns să plătească bărbații. Am auzit că i-a dat unui de pe la Vâlcea vreo 7.000 de euro să îi facă ce are nevoie. Eu sunt bărbat, eu mai plătesc femeile, dar tu. Nu vedeți că ea e în 2014 și nu s-a șmecherit deloc, se îmbracă la fel ca un bărbat. Îi dă băiatului ăluia cu vioara câte 20.000 pe luna ca să stea cu ea „, a declarat Leo, la Kanal D.

Nici Carmen Şerban nu se lasă mai prejos, ea atacându-l pe Leo, acolo unde, în general, bărbaţii sunt extrem de sensibili: mărimea penisului. „Domnul Leo de la Strehaia are cea mai mică p**ă din toate pe care le-am văzut eu în viața mea la un bărbat. Are patru centimetri. E cel mai prost bărbat la pat. El are niște frustrări maxime și degeaba mă face vacă și porc. Îmi dădea mesaje de amenințare și spunea că îmi omoară nepoțelul. Atunci am făcut plângere penală la poliție și atunci a primit interdicție de a se mai apropia de mine”, a spus, la rândul ei, Carmen.