Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: jurnalspiritual.eu

“Brâncuşi din eternitate”, din 24 ianuarie, pe marile ecrane din Marea Britanie

Foto: jurnalspiritual.euFilmul românesc „Brâncuşi din eternitate”, regizat de Adrian Popovici, va fi distribuit pe marile ecrane din Marea Britanie începând cu data de 24 ianuarie.

În distribuţia lungmetrajului românesc găsim nume sonore ca Claudiu Bleonţ, Vlad Rădescu, Alexandru Potocean, Iulia Verdeş, Andra Negulescu şi Ioan Andrei Ionescu.

Filmul a intrat în atenţia criticilor şi distribuitorilor de film din Marea Britanie în cursul lunii decembrie 2015, în urma vizionărilor organizate pentru votanţii BAFTA şi ai competiţiei UK Critic’s Circle, informează realizatorii peliculei.

„Brâncuşi din eternitate” este un film despre căutarea adevărului şi a perfecţiunii în artă, dar şi despre dezamăgirile provocate de nerealizări. Este, însă, şi un film despre cel care influenţează vieţile celor două personaje, până în clipa trecerii în singurătate: Milarepa.

Scenariul filmului a fost scris de Ioan Cărmăzan, Radu Petrescu-Aneste, Pascal Ilie Virgil, imaginea este realizată de Cristian Gugu, iar montajul, de Marian Ene. Producătorul filmului este Cornelia Paloş. Filmul este realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Societăţii Române de Televiziune.