Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ: Borcea s-a iubit cu Pelinel, în timp ce era căsătorit cu Alina

Cristian Borcea începe să plătească greşelile trecutului. O avocată din Bucureşti i-a intentat proces pentru recunoaşterea fetiţei ei de 7 ani, care susţine că este şi a lui Borcea. Odată cu acest scandal, au ieşit la iveală şi alte aventuri amoroase ale fostului finanţator de la Dinamo. Pare-se că Borcea s-ar fi iubit cu Valentina Pelinel, soţia lui Cristian Boureanu. Ştirea bombă a fost lansată de Prima TV, care a dezvăluit că Borcea ar fi avut o relaţie cu Valentina Pelinel în timpul căsniciei sale cu Alina. Atât soţia patronului dinamovist, cât şi soţul modelului ar fi ştiu de infidelitatea celor doi. Cristi şi Alina Borcea s-au căsătorit în urma cu doi ani şi au împreună un băieţel.

Primul care a reacţionat în acest scandal a fost Cristian Boureanu: „Cei care au spus acest lucru sunt jegosi si mincinoşi! E o ştire jegoasă care s-a mai dat şi nu am ce comenta. Valentina este plecată la New York, iar când o sa ne despărţim, dăm un comunicat pe facebook. Aşa cum am spus întotdeauna, înainte să divorţăm, ca să evităm situaţii din acestea, cum am avut de doua ori pe an tot timpul, voi anunţa!”, a declarat politicianul pentruWOWbiz.ro.

Valentina Pelinel a refuzat să ofere o declaraţie asupra subiectului, spunînd doar că este plecată din țară.

Potrivit Wowbiz.ro, Cristi Borcea este pe punctul de a divorţa de Alina cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani. El urmează să rămână cu Valentina Pelinel!