Acasă Monden Bobbi Kristina Brown va fi înmormântată pe 3 august, alături de Whitney...

Bobbi Kristina Brown va fi înmormântată pe 3 august, alături de Whitney Houston, mama sa

Bobbi Kristina Brown, care a murit duminică, 26 iulie, la vârsta de 22 ani, va fi înmormântată pe 3 august alături de mama ei, celebra cântăreaţa Whitney Houston, în cimitirul Fairview din New Jersey.

Trupul lui Bobbi Kristina a fost ridicat de familie marţi, de la Institutul de medicină legală din Fulton County, după ce i-a fost efectuată autopsia. Medicii legişti au efectuat şi o serie de teste toxicologice al căror rezultat se va afla peste câteva săptămâni.

Iniţial, înmormântarea a fost programată pentru ziua de astăzi, numai că membrii familiei Houston şi tatăl lui Bobbi, Bobby Brown, a amânat-o pentru ziua de sâmbătă pentru a da posibilitatea tuturor rudelor şi prietenilor să ajungă la înmormântare.

Reamintim că Bobbi Kristina, singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a murit după ce în urmă cu şase luni a fost găsită în stare de inconştienţă în cadă, în reşedinţa ei dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, de către iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten al cuplului, pe 31 ianuarie.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.