Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bat clopote de nuntă! Andreea Marin a primit inelul de logodnă

La mai puţin de un an de când s-a pronunţat divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică, aceasta s-a logodit cu iubitul ei turc.

Totul a fost dat de gol chiar de către iubitul „Zânei”, care a numit-o „logodnică” într-o postare de pe Facebook. Pusă în faţa acestui fapt, Andreea Marin a recunoscut: „Îl mănânc. M-a dat de gol. Eu sunt un om mai calculat şi mai atent, el e mai sincer. Da, suntem logodiţi. E o chestiune intimă şi nu am simţit nevoia să o fac publică. Dar nu e nicio ruşine”. Plină de emoţii, ea a mai declarat: „E chiar o întâmplare frumoasă. Există şi inelul, dar nu vreau să facem paradă din asta. (…) Cred că am datoria de onoare să-l preţuiesc la fel de mult cum mă preţuieşte el. (…) Tuncay m-a făcut să înfloresc”, a declarat ea într-o emisiune TV.

Vedeta a mărturisit că şi fiica sa, Violeta se înţelege foarte bine cu logodnicul ei, iar acest lucru a contat foarte mult în decizia ei: „Violeta îl place şi se înţeleg bine. Tuncay e un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul pentru o altă relaţie in viata mea. Dar el mi-a adus linişte şi m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă şi pe dinafară şi pe dinăuntru.