Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto hotnews.ro

Băiatul deștept DAN IOAN POPESCU, pe vitrina celui mai scump magazin din lume

foto hotnews.roCel mai scump magazin din lume, House of Bijan, are obiceiul de a grava numele clienților importanți pe vitrina magazinului. Redactorii HotNews.ro au descoperit că pe vitrina respectivă apare și numele fostului ministru al Economiei în Guvernul Năstase, Dan Ioan Popescu, precum și cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu.

Numele VIP-urilor mioritice apar lângă alte nume celebre din politica mondială sau showbiz. Astfel, pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, mai apar și numele lui Barack Obama, Vladimir Puţin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar şi miliardari din Golf.

Dan Ioan Popescu trăiește acum în Italia, iar Buzăianu în Elveția și sunt recunoscuți pentru invenția „băieţilor deştepţi din energie”, adică acei oameni de afaceri au câştigat contracte preferenţiale în detrimentul statului român.

Pe lista clienţilor, inscripţionată pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se află şi Barack Obama, Vladimir Puţin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar şi miliardari din Golf. Dan Ioan Popescu este inventatorul „băieţilor deştepţi din energie” afacerişti care au câştigat contracte preferenţiale în detrimentul statului român, iar Buzaianu este cel mai cunoscut astfel de „băiat deştept”. Ambii trăiesc în străinătate: Dan Ioan Popescu în Italia, iar Bogdan Buzaianu în Elveţia.

Un cititor al publicaţiei a întrebat-o pe una dintre vânzătoare dacă numele de pe vitrină aparţin unor clienţi. „Da. Toţi sunt clienţi cu care suntem mândri să avem o relaţie personală apropiată”, a răspuns aceasta. Întrebată dacă aceştia şi-au dat acceptul pentru că numele lor să fie gravate, vânzătoarea a spus: „Bineînţeles, e o onoare şi pentru noi, şi pentru ei”.

Singura modalitate de a fi acceptat la cumpărături în cel mai scump magazin din lume este o programare. Costul unui sacou se ridică de circa 10.000 de dolari în acest magazin.