Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
antract2

ANTRACT aduce AMINTIRI DIN VIITOR la concertul aniversar

Încă din luna decembrie 2013, am început să lucrez intens la proiectul pentru concertul aniversar ANTRACT „Amintiri din viitor”, eveniment ce va avea loc în Rm. Vâlcea pe data de 6 martie în sala Consiliului Judeţean Vâlcea. O sală superbă ce va fi inaugurată cu un eveniment extrem de important pentru mine şi colegii mei din trupă. După cum se ştie un astfel de concert îţi consumă extrem de multe resurse de energie, timp şi evident resurse financiare. În primul rând, am început să îmi construiesc o echipă formată din oameni tineri voluntari, care sunt dornici să fie implicaţi într-un proiect de o asemenea anvergură, dar şi prieteni cu o bogată experienţă în domeniul în care activează şi uite aşa am reuşit să construiesc o super echipă cu care vom pune în scenă în cel mai mic detaliu concertul aniversar ANTRACT „Amintiri din viitor”. Apoi am început să caut sponsori şi oameni care vor să pună umărul la ceea ce urmează să construim pas cu pas până în data de 6 martie 2014. Câteva zile au fost suficiente pentru a convinge câteva companii foarte importante să sprijine financiar un astfel de proiect. Având toate elementele necesare pentru a pune în practică această producţie vă rog să îmi permiteţi să vă fac cunoscută echipa cu care voi pune în scenă cel mai spectaculos eveniment realizat vreodată la Rm. Vâlcea.

Sponsori: Damila, Diana, Boromir, Dacos, Conphys.

Parteneri : River Plaza Mall, Restaurante OK, Set-up, ARCA, Schneider Production, Vizal, Soundboy si One Pictures.

Partener Media : Magic Fm, Zile si Nopti

Echipa : Radu Cretu, Eugen Belivac, Daniel Ilinca, Sorin Vestemean, Antonius Buzatu, Popescu Dumitru, Catalin Colniceanu, Eduard Schneider si Cristi Iordan.

În deschiderea concertului aniversar ANTRACT „Amintiri din viitor” vor urca pe scenă super grupul rock SOLD OUT !

Şi pentru că doar faptele vorbesc vă invit joi, 6 martie, ora 20:00, în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea să vedeţi un eveniment fără precedent organizat în oraşul în care în urmă cu 30 de ani trei copii, Bobiţă Cătuşanu 14 ani, Cristi Iordan, 15 ani şi Zelu Iordan, 10 ani au visat să ajungă staruri rock !

ROCK ON !

Bobiţă Cătuşanu – ANTRACT