Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adi de la Vâlcea, implicat într-un accident rutier

Adi de la Vâlcea a fost implicat într-un accident rutier zilele trecute. Cântărețul a povestit pe vlogul său cum și-a distrus bolidul în valoare de aproximativ 50.000 euro.

Acum câteva zile, Adi de la Vâlcea se întorcea de la o filmare când a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a intrat de pe o stradă laterală și i-a tăiat calea artistului, încercând să pătrundă pe celălalt sens de mers și să intre într-o benzinărie. Accidentul a avut loc în Râmnicu Vâlcea, aproape de casa cântărețului. Norocul lui Adi a fost că mașina lui încetinea pentru că se apropia de intrarea într-un sens giratoriu, așa că a scăpat nevătămat. Chiar și așa, toată partea frontală a Mercedesului de 50.000 euro al cântărețului a fost făcută praf.

Cântărețul a relatat întâmplarea pe vlogul lui, în timp ce mergea să-și ia mașina de la service: „Când am filmat cu finul Cristian Sabbagh la poligon, pe drumul de întoarcere, mai aveam 200 metri până acasă și m-a lovit un…, a lovit Mercedesul meu, mașina sufletului meu. Iar astăzi o să merg să văd cum a ieșit. El, în loc să meargă la rond, acolo, să întoarcă și să intre în benzinărie, s-a băgat direct prin fața noasrtă, să intre pe aici. Vă dați seama, el trebuia să facă rondul acolo, să se întoarcă și să bage în PECO, el a intrat direct. Vă dai seama cât de nebun, și avea și volan pe dreapta”.

„Mi-era dor de mașina asta. Am avut 7-8 S-uri (Mercedes clasa S, n.r.), modelele care erau atunci. Singura mea mașină nouă, zero kilometri, clasa S a fost. Și am avut peste 200 de mașini, să știți. Nici nu mai e o laudă, e o rușine de fapt, că am cheltuit atâția bani. Dar fiecare cu viciul lui. Am vrut și eu cândva să-mi cumpăr Rolls Royce și vă spun sincer, am stat mult pe gânduri. Sunt, totuși, un lăutar, artist… Dacă eu ca lăutar, ca muzicant, vin la un eveniment cu Rolls Royce, nea Gigi Becali, el cu ce trebuie să mai vină? Nu putem să fim pe aceeași treaptă! E o chestie de bun simț mai degrabă”, a mai mărturisit cântărețul.