Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: huffingtonpost.com

Actorul de comedie Garry Shandling a murit

Foto: huffingtonpost.comActorul de comedie Garry Shandling, devenit celebru în urma apariţiilor sale în numeroase talk-show-uri de televiziune şi în calitate de protagonist al unuia dintre primele sitcomuri transmise de televiziunea prin cablu, „The Larry Sanders Show”, a murit, joi, 24 martie a.c., la vârsta de 66 de ani.

Garry Shandling a fost transportat cu ambulanţa din vila sa din Los Angeles la un spital din apropiere, unde medicii i-au pronunţat decesul. Actorul, care avea o stare de sănătate relativ bună, reuşise să telefoneze la urgenţe, în urma unui posibil infarct. Actorul nu suferise în trecut niciun incident cardiac.

Medicul legist Brian Elias a spus că actorul a murit, potrivit rezultatelor preliminare ale investigaţiei, din cauza naturale.

După anunţul decesului lui Garry Shandling, renumit pentru interpretarea unor personaje puţin ciudate, uneori nervoase, dar foarte comice, multe nume mari din industria de divertisment americană şi-au exprimat tristeţea prin mesaje publicate pe reţelele de socializare.