Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ABY STAGE BAR vă invită la concert Invader, 2 Wolves (Finlanda) și Downfall

Vineri 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), ABY STAGE BAR vă invită la un concert de senzație marca Invader, 2 Wolves (Finlanda) si Downfall.

INVADER (melodic death metal/Lupeni) – are trei ani de activitate, peste 90 de concerte, un album si cinci premii la festivaluri de profil din tara reprezinta o carte de vizita impresionanta pentru tanara formatie din Valea Jiului. Mergand pe urmele unor colosi precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader revine la Ramnicu Valcea, de aceasta data alaturi de o trupa finlandeza foarte apreciata in underground.

2 WOLVES (gothic metal/Finlanda) – revendicandu-se din zona gothic metalului tipic finlandez, formatia 2 Wolves a pornit la drum in 2010, avand influente din death metal dar si din doom metal. In tara despre care se zice ca ar avea cel mai mare numar de trupe metal active, 2 Wolves a reusit sa lanseze trei albume, urmand ca in septembrie sa sustina primul lor turneu est-european. Turneu ce va include si un concert in premiera la Ramnicu Valcea.

DOWNFALL (black metal/Bucuresti) – formatia a pornit la drum in 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Desi intentia a fost ca trupa sa abordeze thrashul, in 2015, odata cu primele concerte, se contureaza actuala directie muzicala: black metal. Treptat se renunta la preluari si apar spre sfarsitul anului trecut primele 5 piese proprii. Trupa va canta pentru prima oara in afara capitalei. Concertul din Aby Stage va beneficia si de un show de scena special, in spiritul black metalului obscur.

• Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.
• Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.
• Pretul biletului: 15 lei (la intrare, in seara concertului).
• Rezervari: 0761312655.