Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: evz.ro

A rupt tăcerea: Ce spune iubita lui Boureanu despre bătaia pe care o lua fiica acestuia

foto: evz.ro

Scandalul imens în care este implicat Cristian Boureanu și fiica sa au umplut paginile tabloidelor astăzi. Totul a pornit după ce fostul politician a ajuns la poliție după ce propria fiică l-a acuzat de acte de violență. Incidentul ar fi avut loc pe o arteră de circulaţie, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii de la o ambasadă din apropiere au auzit o copilă ţipând disperată dintr-o maşină decapotabilă neagră. Atunci, oamenii legii au intervenit şi au solicitat ajutorul la 112 a unei echipe de intervenţie de la Secţia 2.

Alături de cei care îi iau apărarea lui Boureanu se numără și iubita sa, care a declarat că este vorba de un conflict mai vechi dintre acesta și fica sa.

„Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanța, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la București, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau și fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopții, a luat trenul și a mers la București, fără știrea nimănui, cu bani furați din casă, fără telefon, fără nimic… Asta s-a întâmplat sâmbătă. Noi am venit în București, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă și că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanța și să o mute la o altă școală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a spus Laura Dincă, pentru spynews.ro.