Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIOL LA LĂCUSTENI: Agresorul îşi hărţuieşte victima!

Un bărbat de 39 de ani din comuna Lăcusteni, Vâlcea, a ajuns după gratii deoarece nu a respectat condiţiile controlului judiciar şi şi-a hărţuit victima, pe care în urmă cu o lună de zile o violase.

În urmă cu o lună de zile la IPJ Vâlcea a fost înregistrată o plângere de viol pe numele bărbatului de 39 de ani din Lăcusteni. Poliţiştii au demarat cercetările, însă, între timp, victima şi-a retras plângerea. Nemaiexistând plângere, bărbatul a fost scos de sub control judiciar, însă pentru scurt timp deoarece el a hărţuit-o în continuare pe femeia care-i este vecină.

Aflat din nou sub control judiciar, în data de 6 august a.c. La data de 6 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere de către acelaşi hărţuitor.

Poliţiştii l-au prins pe B. Dumitru, de 39 de ani, din comuna Lăcusteni chiar în curtea locuinţei vecinei, pătrunzând fără drept în curte şi încercând să intre în locuinţă. Pentru fapta sa, i s-a întocmit dosar penal, fiind acuzat de violare de domiciliu în formă continuată şi distrugere.

În data de 7 august a.c., faţă de bărbat s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, iar prin obligaţiile impuse se număra şi a nu comunica cu victima direct sau indirect, pe nicio cale.

Cu toate acestea, a doua zi, bărbatul a pătruns din nou în curtea locuinţei femeii, adresându-i cuvinte jignitoare, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.

Întrucât nu a respectat condiţiile controlului judiciar, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, iar magistraţii au emis astfel mandat de arestare preventivă pentru 15 zile faţă de B. Dumitru, de 39 de ani.

În prezent bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.