Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE: Polițiștii care au intervenit la scandal, CERCETAȚI pentru PURTARE ABUZIVĂ

Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu a anunțat, în urmă cu puțin timp, că s-a sesizat din oficiu și că se vor efectua cercetări despre scandalul de la Romanii de Sus. Vizați de ancheta Parchetului sunt oamenii legii care au fost la fața locului cu privire la modul de intervenție asupra bărbatului de 32 de ani.
”La data de 23.04.2020, ca urmare a informaţiilor vehiculate public referitoare la agresarea unui bărbat de către lucrători din cadrul Poliţiei or. Horezu în contextul intervenţiei pentru oprirea unui scandal derulat pe raza satului Romanii de Sus, or. Horezu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de purtare abuzivă, prevăzută de art. 296 alin. 2 C.p. raportat la art. 193 alin. 1 C.p.
Cercetările se efectuează de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea lămuririi situaţiei de fapt cu ocazia intervenţiei şi conducerii respectivei persoane la sediul poliţiei, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura obţinerii unor informaţii de interes public vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu